"Burger King" šogad gatavojas atvērt pirmo restorānu Krievijā (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Pasaules otrais lielākais ātrās apkalpošanas restorānu tīkls "Burger King Holdings Inc." šogad Maskavā plāno atvērt pirmo restorānu Krievijā, teikts piektdien izplatītajā kompānijas paziņojumā.

"Mēs vēl joprojām veicam pārrunas ar vairākām pusēm. Mēs restorānu ceram atvērt drīzumā. Mūsu plāns paredz restorānu atvērt līdz šā gada beigām," norādīja "Burger King" preses pārstāve Andrea Ungereite-Hantla.

Kompānijas lielākais konkurents "McDonald''s" nākamgad svinēs jau 20.gadadienu, kopš pirmā restorāna atvēršanas Krievijā, taču valsts ātrās ēdināšanas tirgus tiek uzskatīts par salīdzinoši nepiesātinātu.

Ungereite-Hantla pavēstīja, ka "Burger King" Krievijā plāno sadarboties ar vairākiem franšīzes partneriem, taču neprecizēja, cik restorānus kompānija valstī gatavojas atvērt.

"Tas ir interesants tirgus. Tā ir liela valsts, pievilcīga un attīstoša. Tā ir valsts, kurā ir jāatrodas "Burger King"," sacīja preses pārstāve.

"McDonald''s", kuram Krievijā pieder aptuveni 300 restorānu, pārdošanas apjoms šajā valstī pērn pieauga par 20%, un kompānija prognozē, ka Krievija saglabāsies tās visstraujāk augošais tirgus, neskatoties uz pašreizējo ekonomikas krīzi.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu