"Playboy" Londonā atver pirmo veikalu Eiropā (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ASV pieaugušo izklaides kompānija "Playboy" piektdien Londonas centrā atklāja veikalu, kas ir pirmais "Playboy" veikals Eiropā. Tomēr veikalā, kur pārdevējas ir pieticīgi ģērbtas un ar "Playboy" zīmola zaķu ausīm, nav pieejami erotiska satura materiāli, pat ne "Playboy" žurnāli, bet gan apģērbi un mājā noderīgas lietas.

Turklāt "Playboy" veikals vairāk paredzēts pircējām sievietēm, nevis vīriešiem, un aptuveni 70% no veikalā pieejamiem produktiem ir paredzēti sievietēm.

"Es domāju, ka ideja par pleiboju [izpriecu meklētāja] dzīves stilu vairs nav kāda noteikta dzimuma iezīme un ka arī sieviete var sevi uzskatīt par pleiboju," sacīja kompānijas pārstāve Lisa Heigendorfa. "Kad runājam par "Playboy", mēs runājam par labu dzīvi, par krāšņumu un seksīgumu, un izsmalcinātību."

Oksfordstrītas trīsstāvu veikalā var iegādāties visdažādākos produktus, sākot ar māju aksesuāriem un kosmētikas līdz apģērbiem un vakartērpiem. Ekskluzīvākais produkts ir 600 sterliņu mārciņas vērta ar kristāliem rotāta ādas jaka.

"Playboy" impērijas īpašnieks Hjū Hefners nodibināja savu kompāniju 1953.gadā ar 8000 dolāru starta kapitālu un kailu Merilinu Monro uz pirmā numura vāka.

Gadu gaitā žurnāls kļuva par vienu no veiksmīgākajiem preses izdevumiem pasaules vēsturē. Sešdesmito gadu seksuālās revolūcijas laikā Hefners ievietoja tā lappusēs garus rakstus, kuros cīnījās pret cenzūru un izteicās par citiem personas brīvību jautājumiem.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu