Runā, ka...Subaru būs kabriolets ar pilnpiedziņu un turbo motoru (15)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šādas tādas ziņas ir ienākušās attiecībā uz Toybaru - automobili, ko kopīgiem spēkiem izstrādā Toyota un Subaru inženieri, un kurš mazliet citādākā veidolā nonāks abu uzņēmumu modeļu klāstā.

Kā zināms, Tokijas auto šovā Toyota prezentēja konceptauto FT-86, ko uzskata par skaidrāko gaidāmo auto dizaina un gabarītu paraugu. Tomēr nu jau sāk parādīties ziņas, kas liecina par Toyota un Subaru kupeju distancēšanu.

Proti, ja Toyota automobilim paredzēts atmosfēriskais 2 litru bokserdzinējs ar 160 zirgspēkiem (iesākumā figurēja skaitlis 200, bet vēlāk it kā ekonomisku apsvērumu dēļ tas tika samazināts), ko caur sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu paredzēts novadīt aizmugurējiem riteņiem, tad analogu Subaru kupeju varēšot izvēlēties vai nu ar 2 litru turbo motoru, kurš attīsta 250 zirgspēkus vai arī ar 300 zirgspēku turbodzinēju no pašreizējā Impreza STI un tas jau nozīmē, ka neizpaliks arī simetriskā pilnpiedziņas sistēma.

Un vēl. Holandiešu Auto Telegraaf ziņo, ka Toyota pārstāvji it kā esot izteikušies, ka ir gatavi izlaist arī Toybaru vaļējo versiju, ja pēc tādas radīsies pieprasījums. No šī apgalvojuma attiecīgi izriet jautājums - cik liela ir iespēja, ka Subaru izlaidīs savu pirmo pilnpiedziņas kabrioletu ar turbo motoru?

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu