LTV grib izvērtēt Jaunalksnes sarunas (29)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Televīzija varētu izvērtēt žurnālistes Ilzes Jaunalksnes sarunas. "Ja mēs dabūsim pilnās sarunas, tad izvērtēsim gan juridiskos, gan žurnālista ētikas aspektus," Neatkarīgajai sacīja LTV ģenerāldirektors Jānis Holšteins. Ceturtdien notikusi arī Televīzijas vadības tikšanās ar žurnālisti. Spriests, vai sarunās tik tiešām iesaistīta LTV žurnāliste. "Viņa atzīst, ka vairāk, kā presē bijis, nezina, un arī mēs nezinām, kas ir šajās sarunās, tādēļ esam vērsušies ar lūgumu Nacionālajā drošības komisijā ļaut arī mums iepazīties ar sarunām," sacīja J. Holšteins.

I. Jaunalksne ar Neatkarīgo atsacījās runāt. Taču portāla Delfi nacionālo ziņu redaktorei Jarai Sizovai viņa pastāstījusi, ka sarunas ar uzņēmēju Gati Saknīti notikušas maijā, nevis decembrī vai janvārī, kad, pēc SAB teiktā, notikusi sankcionētā noklausīšanās. Tādēļ žurnāliste esot lūgusi Ģenerālprokuratūru pārbaudīt, vai arī pavasarī viņas sarunas noklausītas sankcionēti. Interesanti, ka G. Saknītis Neatkarīgajai apgalvoja, ka ar I. Jaunalksni vispār nav runājis un šādu sarunu neatceroties. Viņš nesaprotot, kāpēc viņam tas būtu jādara vai I. Jaunalksnei būtu jāzvana, jo sižetus veidojusi Inta Lase.

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu