Raimonds Pauls vairs nepiedalīsies "Jaunajā vilnī" (395)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējā nedēļā mēs ļoti daudz runājām par festivālu "Jaunais vilnis", ir beidzot jāpieliek punkts un var paziņot, ka "Jaunais vilnis 2008" ir beidzies. Dons palika ceturtajā vietā. Jāspriež pašam, vai tas ir labi vai slikti. Daudzi krievu estrādes mākslinieki un žūrijas locekļi izteicās par Donu un teica tikai labus vārdus, slavēja viņu par inteliģento tonalitāti. Bet balvas Dons nedabūja.

Laima Vaikule: "Varam atpūsties."

"Jaunais vilnis 2008" ir beidzies. Žūrijas locekļi un estrādes zvaigznes ir pārliecināti, ka šogad konkursā uzstājās mākslinieciski ļoti spēcīgi jaunieši. Arī Latvijas pārstāvis Dons, kurš konkursā palika ceturtais.

Laima Vaikule: "Dons, kuram ir ļoti skaista balss."

Raimonds Pauls: "Dons ļoti veiksmīgi uzstājās. Mums drusciņ pietrūka, bet tas nekas. Viņš vēl ir tāds bailīgs, nezina ko darīt, ko ģērbt, bet viņam balss ir."

Larisa Doļina: "Simpātisks bija latvietis ar skaistu balsi."

Iespējams, Donam var noderēt padoms no "Jaunā viļņa" šobrīd visveiksmīgākā laureāta Dimas Bilana, kurš 2002. gadā konkursā arī ieguva ceturto vietu.

Dima Bilans: "Kad man kaut kas neizdodas, man gribas izdarīt sportiskas intereses pēc vēl vairāk, tāpēc mana ceturtā vieta kļuva par atskaites punktu jaunai lielajai skatuvei."

Kamēr konkursa dalībnieki saņem balvas un kaļ nākotnes plānus, Raimonda Paula vaigs ir nedaudz apmācies.

Raimonds Pauls: "Es nezinu, vai es nākotnē vairs piedalīšos. Es gribu kaut ko citu darīt."

Laima Vaikule: "Tik daudz, cik Raimonds dabū pa galvu ne par ko, par to, ka kāds pateicis ne tā, es nezinu. Esmu šokā par to, ko pie mums raksta. Vai patiešām mūzikā ir jāspēlē politika? Nav te politikas. Visi tie cilvēki, kas saka kaut ko no skatuves, ir jauni cilvēki un saistīti tikai ar šovbiznesu, dabīgi, ka viņi var pateikt kaut ko ne tā, kas politiķiem var nepatikt, un viņi var brīnišķīgi to izmantot."

Lai vai kā, bet nākamgad būs "Jaunais vilnis 2009". To mums apstiprināja pats ģenerāldirektors.

Komentāri (395)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu