Kas īsti uzvarēja "Jaunajā vilnī"?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar ir noslēguma koncerts. "Jaunā viļņa" ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs atzina, ka beidzot viss ir beidzies.

Donam piedalīšanās "Jaunajā vilnī" ir bijusi veiksmīga! Dziedātājs atzīst, ka ar savām uzstāšanās reizēm ir apmierināts.

Dons: "Devu emocijas, kas bija jānodod, es tās nodevu. Publika forša bija. Es redzēju, kā emocijas aiziet līdz turienei, kur vajag. Un es savu darbu izdarīju."

Konkursā Dons bija nosvērts un par sevi pārliecināts!

Dons: "Ja tur arī būtu 9 vai 6 visi, es nedomāju, ka es rītdien beigtu dziedāt!"

Savukārt vieni no emocionālākajiem bija duets no Gruzijas "Georgia", kura kontā iekrita visvairāk punktu.

Jeļena Obrazcova: "Ļoti labs duets, ļoti maigi, ļoti inteliģenti."

Gruzijas pārstāvji tikai ar diviem punktiem apsteidza iepriekšējo divu dienu favorīti Krievijas pārstāvi Īrisu.

Īrisa, Krievijas pārstāve: "Es jūtos labi. Es uz skatuves izgāju slima, es uzskatu, ka es ar savu uzstāšanos kaut kā sevi izārstēju. Manī šobrīd ir ļoti liels pozitīvisms. Man ir ļoti silti un patīkami. Un tas ir pats galvenais."

Lai gan visas atzīmes konkursa laikā bija redzamas kā uz delnas un izskaitļot uzvarētāju nav grūti, žūrija rāda noslēpumainu vaigu.

Igors Krutojs, žūrijas loceklis: "Formāli rezultāti vēl nav paziņoti."

Valērijs Meladze, žūrijas loceklis: "Vispār viņi visi ir ļoti labi mākslinieki. Gribētos, lai būtu tikai divas atzīmes 10 un 11."

Jeļena Obrazcova: "Viņi jau bija profesionāli, jau bija temperamentīgi, viņi bija uzvarētāji, viņi bija jauni un bija laimīgi un dāvināja šo laimi mums!"

Aleksandrs Revzins, konkursa režisors: "Viņi ir malači. Viņi realizēja gandrīz par 100% visu, kas bija iecerēts. Tas bija smags darbs, bet viņi tika ar to galā."

Tomēr viena sāpe konkursa režisoram ir.

Aleksandrs Revzins: "Pirmajā konkursa dienā diemžēl nebija. Ja viņi būtu nodziedājuši tā, kā nodziedāja ģenerālmēģinājumā, tad tas, manuprāt, būtu lielāks sasniegums. Bija psiholoģiskais moments, arī daži dalībnieki apslima."

Jaunā Viļņa konkurss ir beidzies, un atlicis pavisam maz – oficiāli paziņot uzvarētāju un sadalīt balvas.

Parasti šādos konkursos ir saistības arī ar politiku. Kaut kā nedaudz izbrīna - Gruzijas pārstāvji ir uzvarējuši. Krievijai un Gruzijai politiskās attiecības nav īpašas.

Krievijas pārstāve Īrisa bija divas pirmās konkursa dienas favorīte, taču Gruzijas pārstāvji ļoti tuvu turējās pēc punktiem un uzvarēja tikai ar divu punktu pārsvaru. Tomēr vienlaikus ir jāatgādina arī tas, ko ir uzsvēruši ļoti daudzi žūrijas locekļi, ka šis konkurss nav nekādā saistībā ar politiku, un ir tikai mākslas un mūzikas konkurss.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu