Medicīnas nozares līderi apvienojas medicīnas tūrisma pakalpojumu sniegšanai (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas medicīnas nozares līderi apvienojušies medicīnas tūrisma pakalpojumu sniegšanai. Kā informēja "Veselības centrā 4", ceturtdien, 22.oktobrī, jaunizveidotais uzņēmums SIA "Medicīnas tūrisma centrs" informēs par tā galvenajiem izaicinājumiem un nākotnes plāniem.

Projektā ir apvienojušies vairāki medicīnas nozares līderi Latvijā - SIA "Gremošanas slimību centrs GASTRO", SIA "Klīnika EGV", SIA "L.konsultācijas un investīcijas", SIA "Medicīnas sabiedrība ARS", SIA "Plastikas ķirurģijas klīnika", SIA "Veselības centrs 4", SIA "Valtera protēžu laboratorija", SIA "Zaržecka Privātprakse".

Šie uzņēmumi atbilstoši savai specifikai piedāvās kvalitatīvus, Eiropas Savienības prasībām atbilstošus medicīnas pakalpojumus ārvalstniekiem par Latvijas cenām.

Projekta mērķis ir veicināt medicīnas tūrisma attīstību Latvijā, tādejādi sekmējot gan Latvijas pakalpojumu eksportu, gan tūrisma industrijas attīstību.

Preses konferencē piedalīsies "Medicīnas tūrisma centra" dibinātāji un valdes locekļi - Māris Rēvalds, Jānis Zaržeckis, Fēlikss Lukins.

Pasākums plkst.15 notiks centra telpās Rīgā, Baznīcas ielā 31.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu