Avārijā Jūrmalas gatvē gājis bojā arhitekts Matīss Mailītis

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET aculiecinieks

Miris viens no avārijā Rīgā, Jūrmalas gatvē, cietušajiem, pastāstīja Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas preses sekretāre Inguna Potetinova.

Aģentūra LETA, atsaucoties uz tās rīcībā esošo informāciju, vēsta, ka avārijā bojā gājis arhitekts Matīss Mailītis.

Potetinova sacīja, ka viņš slimnīcā bija nogādāts galēji smagā stāvoklī. Pārējie divi cietušie atrodas slimnīcā un tiek gatavoti operācijām.

Otrs negadījumā cietušais vīrietis ir ļoti smagā stāvoklī, sieviete - vidēji smagā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša pastāstīja, ka avārijā cietušie cilvēki atradušies automašīnā.

Vissmagāk cietis automašīnas vadītājs un aizmugurē sēdošais pasažieris

– abiem vīriešiem konstatētas ļoti smagas traumas. Savukārt trešajai cietušajai – sievietei – konstatētas smagas traumas.

Lai atbrīvotu automašīnā iesprostoto šoferi, mediķiem bijusi nepieciešama Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta palīdzība. Pēcāk vīrietis tika nodots mediķu rokās, kas notikuma vietā automašīnas vadītāja stāvokli stabilizēja. Notikuma vietā četras mediķu brigādes, arī – reanimācijas brigāde, strādājušas aptuveni stundu.

Bukša norādīja, ka

visi trīs cietušie bijuši gados jauni cilvēki – vecumā no 25 līdz 35 gadiem.

Jau ziņots, ka piektdienas rītā plkst.10.20 Jūrmalas gatves posmā Babīte - Kurzemes prospekts notikusi sadursme starp vieglo automašīnu «Alfa Romeo» un «Rīgas Satiksmes» autobusu.

Autobusa pasažieriem mediķu palīdzība nav bijusi nepieciešama, sacīja Bukša.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu