Ozijs Osborns beidzot ieguvis autovadītāja tiesības (19)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rokmūzikas veterāns Ozijs Osborns pēc 30 gadus ilgušiem mēģinājumiem beidzot ieguvis autovadītāja tiesības.

Kā atklāja 60 gadus vecais mūziķis, pirmo reizi viņš mēģināja nokārtot autovadītāja braukšanas eksāmenu 1974.gadā, taču tas bija tikai pirmais mēģinājums, pēc kura sekoja daudzi citi. "Man jau ir nojucis skaits, cik daudz [to bijis]," atklāja grupas "Black Sabbath" dalībnieks. "Tomēr es atceros vienu reizi - es izpildīju kādu manevru un atslēdzos, jo pirms tam apmeklēju ārstu un iedzēru mazliet valiumu, lai nomierinātos."

Lai arī sēsties pie stūres viņš var tikai tagad, mūziķis atzinis, ka neskaitāmas reizes braucis kopā ar savu sievu Šeronu Osbornu un pat vienreiz ticis arestēts. "Es nopirku jaunu mersedesu un vedu Šeronu uz naktsklubu," stāstīja Osborns. "Es izdzēru daudz grādīgā un tad sāku braukt pa vienvirziena ielu pretējā virzienā. Mani arestēja. Ne katru dienu tā gadās, kad tu izbrauc no mājām ar gluži jaunu mersedesu, bet atgriezies policijas busiņā."

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu