Zem jahtas Kaimānu Salu karoga slēpjas prominences papildināts (73)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Rīgas pasažieru ostā pietauvojās neredzēti lepna jahta, kas piesaistīja rīdzinieku uzmanību. Jahta Samar ar divvietīgo helikopteru uz klāja un mazu motorlaivu pie sāniem piestātnē iebrauca naktī no trešdienas uz ceturtdienu. Iepriekš izskanējušās baumas, ka ar grezno jahtu Rīgā varētu būt ieradies krievu miljardieris Romāns Abramovičs nav apstiprinājušās.

Rotājusies ar Kaimānu Salas karogu, tā izraisīja lielu interesi par savu izcelsmi.

Krāšņa, balta un neredzēti grezna jahta ir novietota vienā no Rīgas brīvostas piestātnēm. Jahtu rotā divi karogi – viens Latvijas, jo šobrīd jūras transportlīdzeklis atrodas mūsu valsts teritorijā, un otrs Kaimānu Salu karogs. Interesējoties Rīgas pasažieru ostā par viesiem no Kaimānu Salām, Neatkarīgā saņēma interesantu informāciju no Rīgas brīvostas pārvaldes pārstāvja Valtera Boleviča: "Tas, ka jahta nāk no Kaimānu Salām, nebūt nenozīmē, ka arī tās īpašnieki ir no turienes. Varu vienīgi apstiprināt, ka jahtas īpašnieki ir ļoti diskrēti cilvēki, ar kuriem arī es pats labprāt iepazītos." Netika arī noliegta informācija, ka jahtas Samar ierašanos var saistīt ar pasākumu Jaunais vilnis. "Jahta šeit piestāja naktī no trešdienas uz ceturtdienu un šeit uzturēsies trīs līdz četras dienas," negribīgi pastāstīja V. Bolevičs.

Kā Neatkarīgajai izdevās atklāt, greznās jahtas Samar īpašnieks varētu būt neviens cits kā pazīstamais krievu miljardieris Romāns Abramovičs, kura jahta Pelarus ir reģistrēta Kaimānu Salās kā Samar, lai nodrošinātu viņam konfidencialitāti un atļautu netraucēti ceļot. Iespējas, ka arī pats miljardieris ieradies Latvijā, gan ir maz ticamas.

Tomēr plašsaziņas līdzekļos izreklamētā pasākuma Jaunais vilnis organizatori šogad pierunājuši uzstāties vienu no spožākajām popmūzikas zvaigznēm Enriki Iglesiasu, kas ir bijušās krievu tenisa zvaigznes Annas Kurņikovas sirdsdraugs. Jau iepriekš, 22. jūlijā, laikrakstā Pravda, komentējot bildes no abu mīlnieku kaislīgā brauciena ar jahtu, tika minēts arī Kurņikovas tuvo draugu lokā esošais R. Abramovičs, kas it kā abu mīlas priekiem bija piešķīris savu jahtu. Iespējams, arī šonedēļ jahta Samar tika aizdota, lai E. Iglesiass netraucēti ierastos uz Jauno vilni.

Neatkarīgajai no neoficiāliem, bet drošiem avotiem tapis zināms, ka E. Iglesiass ir atteicies nakšņot viņam paredzētajā viesnīcā, jo tur mitinās arī viņa sirdsdāmas bijušais pielūdzējs Pāvels Burē.

Komentāri (73)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu