Krājbanka sāk jauno emisijas akciju publisko piedāvājumu

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Akciju sabiedrība “Latvijas Krājbanka” (Krājbanka) paziņo, ka saskaņā ar 7. septembrī notikušo ārkārtas akcionāru sapulces lēmumu Krājbanka sāk 6 175 000 jaunās emisijas parasto uzrādītāja akciju ar nominālvērtību LVL 1 kategorija – ar tiesībām uz dividendes saņemšanu, likvidācijas kvotas saņemšanu un balsstiesībām akcionāru sapulcē publisko piedāvājumu. Vienas akcijas pārdošanas cena ir LVL 1,50.

Kā informē Krājbankas pārstāve Kristīne Ozolniece, parakstīšanās uz akcijām tiek sākta 2009. gada 29. septembrī plkst. 10:00 un notiks trīs posmos.

Pirmajā posmā tiesības parakstīties uz akcijām būs tiem Krājbankas akcionāriem, kuri saskaņā ar akciju sabiedrības “Latvijas Centrālais depozitārijs” sagatavoto akcionāru sarakstu uz 2009. gada 22. septembra dienas beigām tiks noteikti kā Krājbankas parasto un/vai priekšrocību akciju īpašnieki, otrajā posmā – akcionāriem, kuri piedalījušies pirmajā posmā un izmantojuši savas pirmtiesības, bet trešajā posmā – arī visiem pārējiem ieguldītājiem akciju sabiedrības “Latvijas Krājbanka” Emisijas prospektā noteiktajā kārtībā.

Parakstīšanās pirmajā posmā no 2009. gada 29. septembra līdz 2009. gada 28. oktobrim savas pirmtiesības uz akcijām ir tiesīgi izmantot Krājbankas akcionāri proporcionāli 2009. gada 22. septembrī katram akcionāram piederējušo Krājbankas parasto un priekšrocību akciju skaitam.

Iepazīties ar prospektu un saņemt to bez maksas var Krājbankas telpās Jāņa Daliņa ielā 15. Pilns prospekta teksts ir pieejams Finanšu un kapitāla tirgus komisijas mājas lapā internetā www.fktk.lv un Krājbankas mājas lapā internetā www.lkb.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu