Bentley Mulsanne kļūs par kupeju un kabrioletu (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Frankfurtes auto šovā Bentley parādīja savu jauno flagmani - modeli Mulsanne. Uz tā bāzes laika gaitā tiks būvēti arī kabrioleti un kupejas, ziņo Auto Express.

Mulsanne ir augstākās raudzes limuzīns, kuram priekšā iebūvēts 6,75 litru V8 twin-turbo motors ar 512 zirgspēkiem un 1020 Nm griezes momentu. Tāpat kā klasiskie bentliji, arī šis auto ir roku darbs, un britu kompānija plāno uz tā bāzes radīt kabrioleta Azure un kupejas Brooklands aizstājējus.

Kā raksta Auto Express, kompānija ir pārliecināta, ka Mulsanne ieviesīs jaunus standartus luksusa automobiļu segmentā. "Šajā auto mēs esam apvienojuši Arnage veiktspēju, kvalitāti un izsmalcinātību un to visos veidos uzlabojuši," saka Bentley Motors valdes loceklis Ulrihs Eihhorns.

Bentley Mulsanne ir auto ar virkni jaunievedumu šajā segmentā. Piemēram, automobilim uzstādītais V8 dzinējs ir apgādāts ar gāzu sadales fāzu maiņas mehānismu, kas regulē dzinēja veiktspēju un degvielas patēriņu. Tāpat motora konstrukcijā izmantota maināma darba tilpuma tehnoloģija, kas atslēdz cilindrus vienmērīgas braukšanas laikā. Var arī atzīmēt, ka Mulsanne ir apgādāts ar lielākajiem oglekļa šķiedras keramiskajiem bremžu diskiem, kādi jebkad uzstādīti sērijveida automobilim - to diametrs ir 16,54 collas. Un vēl - limuzīnam ir unikāla pneimatiskā balstiekārta ar trim darbības režīmiem - Bentley, Sport, Comfort un Custom -, kā arī īpaša 2200 vatu audio sistēma, kas saslēgta ar 40 gigabaitu cieto disku, kur cita starpā glabājas arī jaunākā navigācijas sistēmu programmatūra.

Lielākā daļa šo labumu būs sastopama arī kupejā un kabrioletā, taču uz šā tipa automobiļiem nāksies vismaz divus gadus pagaidīt.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu