"Ibiza SC" - par divām durvīm mazāk (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īsi pēc jaunā mazās klases automobiļa "Seat Ibiza" pirmizrādes VW grupā ietilpstošais spāņu auto ražotājs parādījis modeļa trīs durvju versiju - "Ibiza SC".

Apzīmējuma SC atšifrējums ir SportCoupe, taču patiesībā tam ar sportu un kupejām ir maz sakara - "Ibiza SC" ir trīs durvju hečbeks, tiesa, tā dizains ir nedaudz sportiskāks.

Salīdzinot ar piecu durvju modeli, "Ibiza SC" ir par 17 milimetriem zemāka (1428 mm), turklāt tās dizains ir mazliet citādāks - uzmetot aci, gan ir grūti ieraudzīt atšķirības starp piecu un trīs durvju modeļiem, tomēr "Seat" apgalvo, ka Luka Donkervolkes izmantotā bultu dizaina valoda (Arrow Design) jaunajā auto ir agresīvāka, turklāt priekšējie lukturi un radiatora režģis ir pārvietoti, lai radītu sportiskāku iespaidu.

Precīzas dzinēju un aprīkojuma versiju kombinācijas vēl nav zināmas, taču jau tagad ir zināms, ka "Ibiza SC" būs pirmais mazās klases auto, kam būs pieejama divsajūgu pārnesumkārba - septiņu pakāpju DSG transmisiju varēs komplektēt ar 1,6 litru (105 ZS) benzīna motoru.

Lielākas veiktspējas kārotājiem nāksies pagaidīt karstākās "Seat Ibiza" versijas - FR un Cupra -, kuru iznākšana gaidāma pavisam drīz.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu