Ielūkojies Elitas Patmalnieces skapī!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aiz loga iestājies saulaini košais pavasara laiks, un tas ir īstais brīdis, kad ielūkoties savā skapī un pārliecināties, ka tajā atrodamas gaišas, spilgtas un iedvesmojošas drēbes. Lai iedrošinātu daiļās dāmas, ik otrdienas vakaru Latvijā zināmas, spilgtas un pamanāmas sievietes atvērs savus skapjus «Dzīvo koši» skatītājām un stāstīs par savu īpašo stilu. Jau šajā vakarā varēs ieraudzīt, apspriest un iedvesmoties no mākslinieces Elitas Patmalnieces apģērba, pēc nedēļas sava skapja durvis atvērs Jana Ezeriņa.

Sākot ar šodienu, «STV Pirmā!» piedāvā jaunu stāstu ciklu «Dzīvo koši», kurā dažādas sabiedrībā zināmas sievietes televīzijas skatītājām atvērs savu drēbju skapi. Par smukām kleitām, košām krāsām, drosmīgiem apģērbiem un savu stilu stāstīs māksliniece Elita Patmalniece, «STV Pirmā!» sarunu šova «Starp mums runājot» vadītāja Jana Ezeriņa, dziedātāja Olga Rajecka un uzņēmēja Marika Ģederte.

Lai dvēsele krāsaina!

Pirmā no «Dzīvo koši» dalībniecēm - Elita Patmalniece - jau šajā vakarā parādīs, kā viņa pati zīmē, kā top skices, un būs arī skatāms tērps, kas viņu iedvesmo. Kā atklājies, savu pirmo kleitu Elita uzšuvusi jau 7. klasē, kad vēl mācījusies un kad modē ienāca maksi jeb garie tērpi. Toreiz radusies nepieciešamība meitenēm uzšūt kaut ko ar volāniem un mežģīnēm, tādēļ arī tapusi pirmā kleita. Kā uzskata Elita, kleita ir tāda lieta, kura, vai to vilktu uz svētkiem vai ikdienā, iepriecina gan pašu, gan citus cilvēkus. Vienlaikus izvēlētajai kleitai ir jābūt arī funkcionālai un ērtai. Pašas mākslinieces garderobē ir atrodamas melnas, baltas, sarkanas un arī raibas kleitas. Elita ir gatava arī atklāt noslēpumu, kas allaž viņai palīdz atgūties un piepildīt sevi ar spēku. Brīžos, kad esot grūti vai zudusi enerģija, viņa zina, ka ar sarkano vienmēr var uzvarēt, tādēļ jāvelk ārā no skapja sarkanā kleita.

Elita ir pārliecināta, ka košuma nekad nevar būt par daudz!

Māksliniece ikvienai «STV Pirmā!» skatītājai iesaka priecāties par krāsām un ienest tās ikdienā, vienmēr saglabājot savu dvēseli krāsainu.

Skaties stāstus «Dzīvo koši» jau no 29. marta ik otrdienu plkst. 22.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu