Vai jums ir bijis dienesta romāns?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sabiedrībā pazīstami cilvēki atklāj, vai viņiem ir bijis dienesta romāns.

Horens netic dienesta romāniem

Izklaides raidījumu vadītājs Horens Stalbe: "Grūti pateikt par dienesta romāniem. Man ar sievu ir kopīgs bizness. Tie dienesta romāni līdzinās pasakai no sērijas — gāji pa ielu, tevi ieraudzīja kāds producents, uzaicināja uz Holivudu filmēties un tu kļuvi par zvaigzni. Nevienam tā nav bijis, bet visi tic, ka tā var būt. Manuprāt, ja tā notiek, tad ne ar ko labu tāpat nebeidzas."

LABĀK MAINĪT DARBU

Autoralliste Līga Stirna: "Man nekad nav bijis dienesta romāna, taču esmu strādājusi kopā ar kolēģiem, kuriem ir izveidojušās ļoti ģimeniskas attiecības. Taču tas ir tāpat kā jebkurās attiecībās — var beigties labi vai slikti, vai nebeigties. Darbā atrodas viens otra acu priekšā — attiecību sākuma brīdī tas ir jauki, kad attiecības jau nostiprinājušās, tad arī tas ir forši, bet, kad attiecībām pienāk gals, tad gan situācija ir skarba. Esmu bijusi lieciniece šādai situācijai, tāpēc domāju, ka labākais risinājums ir darba vietas maiņa."

NEKAD MŪŽĀ!

Aktieris Harijs Spanovskis: "Nu ko jūs! Man nekad mūžā nav bijis dienesta romāna. Tas ir tāpēc, ka čigāns savā dārzā nezog. Šādu jautājumu vajadzētu uzdot Klintonam, nevis man. Nu vispār man šķiet, ka dienesta romāns nekas labs nevarētu būt, jo pēc tam taču jāstrādā kopā un tas varētu būt sarežģīti."

Tolerances jautājums

Rīgas brīvostas pārvaldes stratēģiskās plānošanas un projektu vadības departamenta direktors Vladimirs Makarovs: "Jā, skolas laikā man bija nepārtraukti "dienesta" romāni. Skola jau zināmā mērā arī ir darbs. Man ir ļoti pozitīvas atmiņas. Juglas ezera krasts, ievziedu laiks — skaisti, diemžēl šādi romāni nav ilgi. Tad sākas stabilā dzīve un noskaņām nav vietas. Manuprāt, dienesta romāni no citām attiecībām īpaši neatšķiras, jautājums ir par to, cik abi ir toleranti. Jebkuras attiecības ir pieredze, un tām var būt dažādi iznākumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu