Andželina Džolija beidzot atzīstas, ka gaida dvīnītes video (7)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas aktrise Andželina Džolija beidzot apstiprinājusi vairākus mēnešus ilgās baumas par savu grūtniecību, personiski paziņojot, ka gaida dvīnītes, vēsta ziņu aģentūra "Reuters".

Trīsdesmit divus gadus vecā aktrise ar šo paziņojumu nāca klajā 61. Kannu kinofestivālā, animācijas filmas "Kung Fu Panda" ("Kungfu panda") preses konferences laikā, atrodoties līdzās kolēģim aktierim Džekam Blekam.

Jau iepriekš aktrise televīzijas programmas "Today" intervijā atklāja, ka bērnus, visticamāk, dzemdēs Francijā, kur šobrīd aktrise atrodas, lai piedalītos Kannu kinofestivālā.

Andželina Džolija tēlo galveno lomu režisora Klinta Īstvuda filmā "Changeling”, kas Kannu kinofestivāla konkursa programmā cīnās par galveno balvu - "Zelta palmas zaru".

Džolijas un viņas partnera, 44 gadus vecā Holivudas aktiera Breda Pita ģimenē aug trīs adoptēti bērni - sešus gadus vecais kambodžiešu puika Medokss, četrus gadus vecais vjetnamietis Pakss un trīs gadus vecā etiopiešu meitene Zahara, kā arī viņu bioloģiskais bērns - 2006.gada maijā Namībijā dzimusī meitiņa Šilo.

Pits un Džolija satikās 2005.gadā filmas "Mr and Mrs Smith" ("Smita kungs un kundze") uzņemšanas laukumā, un vēlāk viņu starpā izveidojās romantiskas attiecības.

Pirms tam Pits bija precējies ar amerikāņu televīzijas seriāla "Friends" ("Draugi") zvaigzni Dženiferu Anistoni, savukārt Džolija bijusi precējusies jau divas reizes.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu