Limbažos izolatorā sodu izcieš Pēteris Jaundžeikars (21)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

28.aprīlī pagāja nedēļa, kopš administratīvo arestu par auto vadīšanu narkotisko vielu ietekmē Limbažu rajona policijas pārvaldes (RPP) izolatorā izcieš vidrižnieks Pēteris Jaundžeikars.

Pavisam viņam piespriestas 11 diennaktis, Ls 500 latu naudas sods un autovadītāja tiesību atņemšana uz 2 gadiem. Ceļu policija viņa vadīto automašīnu aizturēja 3. februāra rītā. P. Jaundžeikars noliedza, ka lietojis nelegālās vielas, bet analīzes viņa organismā atklāja sintētiskās narkotikas ecstasy pēdas. Ažiotāžu masu informācijas līdzekļos radīja fakts, ka sodītais ir bijušā iekšlietu ministra, tagad Saeimas deputāta Dzintara Jaundžeikara dēls. Satraukumu pastiprināja ieilgušais process eksministra dēla attaisnošanā, kas, starp citu, joprojām nav beidzies. Šajā laikā gan apšaubīta analīžu veikšanas kārtība, gan notikušas un nenotikušas tiesas sēdes. Jaunieti tomēr atzina par vainīgu un noraidīja arī lūgumu apturēt sprieduma izpildi, lai viņš varētu sekmīgi pabeigt 12. klasi.

Limbažu rajona RPP pastāstīja, ka P. Jaundžeikaram nekādi īpaši apstākļi nav ne prasīti, ne arī radīti, viņš izcieš sodu kopā ar pārējiem administratīvi sodītiem šoferiem.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu