Jāņos Liepājas ostā ienāks kruīza kuģis "Aleksandrs Humbolts" (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Liepājas ostā ienāks prāmis - kruīza kuģis "Aleksandrs Humbolts" - ar 360 Vācijas tūristiem, informēja jūras kravas un pasažieru termināļa "Terrabalt" direktors Jurijs Solovjovs.

Prāmis Liepājas ostā ienāks šodien plkst.13 no Tallinas, bet plkst.20 dosies tālāk uz Ščecinu. Kuģis ir 134 metrus garš. Tas ir kruīza kuģis, kas kuģo Baltijas jūrā un pieder Vācijas firmai "Phenix Reisen".

Tūrisma firmas LDU direktora vietniece Ausma Lapiņa sacīja, ka uz klāja galvenokārt būs Vācijas tūristi, kurus mazāk interesē tradicionālie prāmju maršruti, bet kuri vēlas apskatīt pilsētas, kas ir palikušas ārpus galvenajiem tūristu ceļiem.

Vācijas tūristus Liepājas ostā gaidīs pieci autobusi, ar kuriem viņi dosies ekskursijā pa pilsētu, apskatīs vairākas baznīcas, pastaigāsies pa Liepājas centru un noklausīsies nelielu ērģeļmūzikas koncertu Svētās Trīsvienības baznīcā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu