Kārtējais Gemballa meistardarbs (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Labi zināmais vācu tūninga uzņēmums Gemballa, kura specializācija jau izsenis ir Porsche markas automobiļi - pārsvarā 911 un Cayenne - sagatavojis īpašu Carrera GT versiju.

Dēvēts par Mirage GT Gold, tas principā ir standarta Carrera GT, taču ar vairākiem tehniskas dabas uzlabojumiem, kā arī aerodinamikas un dizaina izmaiņām.

Mirage GT Gold joprojām ir auto ar vidū aiz salona iebūvētu 5,7 litru V10 dzinēju, taču tas atšķirībā no standarta 612 ZS un 590 Nm attīsta 650 ZS un 629 ņūtonmetrus. Pieaugums nav liels, tādēļ dinamikas rādītājus tas īpaši neiespaido, proti, paātrinājums līdz simtam ir 3,7 sekundes (3,9 sekundes sērijveidā) un maksimālais ātrums ir 335 km/h - par 5 km/h augstāks.

Ārējais dizains un tā elementi, kā arī akcenti salonā ir tas, kādēļ konkrētais auto tiek dēvēts par Mirage GT Gold. Tam ir absolūti balts virsbūves krāsojums ar vairākiem īsta zelta akcentiem uz aizmugurējā spoilera, spoguļiem, jumtā iebūvētā gaisa savācēja, kā arī diskiem. Līdzīga krāsu kombinācija izmantota arī salona apdarē.

Vēl var atzīmēt, ka Mirage GT Gold ir īpaši pielāgota balstiekārta, ko, piespiežot attiecīgo pogu viduskonsolē, var paaugstināt par 4,5 centimetriem.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu