Bondaru Krājbankas vadībā nomainīs Priedītis (4)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar AS "Latvijas Krājbanka" padomes lēmumu no 2009. gada 17. augusta bankas valdes priekšsēdētāja pienākumus pildīs līdzšinējais valdes loceklis Ivars Priedītis, Financenet pavēstīja AS "Latvijas Krājbanka" sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Ozolniece. Šāds lēmums pieņemts, pamatojoties uz Mārtiņa Bondara paziņojumu par amata atstāšanu, noslēdzot vairāku gadu darba ciklu bankas attīstīšanā.

Nākamais valdes priekšsēdētājs Ivars Priedītis bankas valdē strādā kopš 2007. gada jūlija. Kopumā banku un apdrošināšanas biznesā viņš darbojies no 1992. gada, ieņemdams atbildīgus amatus finanšu institūcijās.

Mārtiņš Bondars: "Pārņemot bankas vadību pirms trim gadiem, mans uzdevums bija reorganizēt bankas struktūru, izveidot komandu un palielināt biznesa apjomu. Tas ir izdarīts. Šajā laikā banka ir nostiprinājusi savas universālās tīkla bankas pozīcijas tirgū, un es uzskatu šo periodu par būtisku bankas attīstībā. Šim attīstības ciklam ir nepieciešams loģisks turpinājums." Ivars Priedītis: ""Latvijas Krājbanka" arī turpmāk nodrošinās savas darbības pamatprincipus – bankai ir lielākais klientu apkalpošanas tīkls Latvijā, tā klientiem piedāvā izdevīgus un daudzveidīgus produktus un pakalpojumus. Tajā pašā laikā tirgus situācija liek meklēt arvien jaunas iespējas, tajā skaitā - paplašināt starptautisko sadarbību."

Bankas lielākais akcionārs AB Bankas "Snoras" ir pārrunājis ar Mārtiņu Bondaru iespēju viņam turpināt darbu bankas padomē, un šis jautājums tiks izskatīts 07.09.2009. akcionāru sapulcē.

Mārtiņš Bondars pildīs AS "Latvijas Krājbanka" valdes priekšsēdētāja pienākumus līdz š.g. 17. augustam.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu