Kā viņu apmierināt dušā? (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūs ar partneri esat izmēģinājuši visus mājas stūrus: guļamistabu, dzīvojamo istabu, koridoru, virtuves galdu, mīksto paklāju... Ko tagad? Vai drīzāk - kur tagad? Viena no vietām, kur viņu atrast jau iesilušu, ir duša. Tu vari šo procesu padarīt jautrāku, ievilinot viņu dušā vai vienkārši tajā negaidīti ielecot.

Diemžēl, lai kaut kas jums sanāktu, vannas istabai ir jābūt kā izlaizītai. Sieviete nekad nespēs uzbudināties, skatoties uz atstātiem matu kumšķiem vai netīrām ziepēm.

Ja gadās, ka telpa tiešām ir noķēzīta, tad tīrīšana varētu būt lielisks attaisnojums, kāpēc, viņai mazgājoties, esi nonācis blakus pilnīgi kails. Sievietes nekas tā neuzbudina kā vīrietis, kuram patīk tīrīt.

Kājas pacelšana

Šajā pozā abi mīlnieki stāv ar seju viens pret otru. Viņa ar muguru atspiežas pret sienu, kamēr tu turi viņas celi savā elkonī.

Suņa poza

Šajā pozīcijā sieviete noliecas ar muguru pret tevi, pieturoties pie vannas malas. Viņas kājām vajadzētu būt mazliet pavērtām, lai nodrošinātu stabilitāti. Tev vajadzētu pieturēties pie gurniem un ik pa laikam glāstīt viņas muguru, rokas un krūtis.

Alternatīvā suņa poza

Šajā pozīcijā viņa stāv ar muguru pret tevi ar paceltām un pret sienu atspiestām rokām. Mugurai ir jābūt mazliet izliektai, lai tev būtu vieglāka pieeja viņas dibenam. Tu vari viņai pieglausties un turēt viņas rokas vai ieturēt distanci un glāstīt viņas gurnus.

Orāla neprātība

Pateicoties tam, ka abi esat tīri un svaigi, kāpēc lai to neizmantotu un neapmierinātu viens otru orāli? Šeit gan ir ļoti jāuzmanās, jo slapja vanna ir ļoti slidena un bīstama. Viens veids, kā to darīt, ir orālā seksa sniedzējam notupties uz ceļiem, bet diemžēl tas ir ļoti neērti un ātri nogurdinās kājas.

Otrs, daudz labāks paņēmiens būtu vienam no jums nostāties uz vannas malas un ar rokām pieturēties pie kādas caurules vai sienas. Šī pozīcija ļaus sniedzējam daudz ērtāk un efektīvāk piekļūt visiem labumiem. Galvenais, esiet uzmanīgi un, dieva dēļ, nenokrītiet!

Sagatavošanās

Kamēr viņa ir prom, iztīri vannas istabu un iededz sveces! Piepildi vannu ar ūdeni un pievieno kādas smaržīgas eļļiņas! Tad uzber uz grīdas sarkanas rožlapiņas! Kad viņa būs pārnākusi no smagās darba dienas, uzaicini viņu uz relaksējošu vannu! Viņa noteikti spēs novērtēt tavus centienus un attiecīgi tos atlīdzinās.

Masturbācija

Tu to vari darīt viens pats vai arī kopā ar mīļoto. Viņai patīk skatīties, kā tu masturbē, un tas viņu pamatīgi uzbudina. Šajā sakarā jūs abi varat izvērsties gan ar dažādu mīksto mantiņu izmantošanu, gan arī ar ūdens spiedienu no dušas. Ieej viņā no mugurpuses, tad ar vienu roku glāsti viņas krūtis, bet ar otru dušo viņas maksti no priekšas! Ļauj arī viņai ķerties pie lietas, izmantojot savas rokas!

Anālais sekss

Duša ir tavs draugs, kas, ļoti iespējams, ir tā vienīgā vieta, kur sieviete ļaus viņu apmierināt anāli. Ja esi kādreiz saskāries ar tādām atrunām kā „es nejūtos pietiekami tīra” vai „es tam neesmu sagatavojusies”, tad duša ir ideāla vieta izbaudīt visus seksa piedzīvojumus. Protams, lai arī kā tu censtos, viņa būs tā, kas pieņems gala lēmumu. Mēģini to pasniegt kā tādu joku un centies neatklāt savu interesi, jo, ja liksies pārlieku izmisis, tad, iespējams, paliksi pilnīgi bešā.

Galvenais ir būt piesardzīgiem un nesalauzt visas rokas un kājas. Nodrošiniet sevi ar eļļiņām vai dažādiem krēmiem! Neaizmirstiet arī par pēdām, jo tās pamatīgi slīdēs ieliektajā vannā! Iegādājieties kādus paliktnīšus, uz kā droši stāvēt!

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu