"Suzuki Kizashi" trešā versija debitēs Ņujorkā (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušā gada Frankfurtes auto šovā "Suzuki" prezentēja konceptauto "Kizashi", Tokijas auto šovā pāris mēnešus vēlāk tika prezentēts "Kizashi 2", savukārt Ņujorkas auto izstādē marta beigās tiks prezentēta "Kizashi" trešā versija, kas pēc būtības ir vistuvāk konveijeram.

Pirmais "Kizashi", ko japāņi demonstrēja Frankfurtē, bija kā ļoti zems piecu durvju hečbeka un universāla krustojums ar gana agresīvu, sportisku un izteiksmīgu dizainu.

Suzuki Kizashi
Tokijas auto šovā prezentētais "Kizashi 2" bija konceptauto ar līdzīgu stilistisku ievirzi, bet tai pašā laikā - citādākām virsbūves proporcijām, kas liecināja par kompānijas raudzīšanos krosoveru un kompakto SUV virzienā.
Suzuki Kizashi 2
Visbeidzot trešais konceptauto, kuru "Suzuki" demonstrēs Ņujorkā ir sportisks sedans. Nekādas informācijas gan par auto nav, taču ņemot vērā, ka šajā zīmējumā konceptauto atgādina "Jaguar XF" pirmās dizaina skices, tas varētu būt iecerēts kā augstas klases auto ar spēcīgu motoru, ar kuru "Suzuki" gatavojas pārbaudīt spēkus līdz šim neiemēģinātā segmentā.
Suzuki Kizashi 3

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu