LNT tiešraidē demonstrēs Maikla Džeksona piemiņas pasākumu (111)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar, 7.jūlijā, LNT tiešraidē demonstrēs Maikla Džeksona piemiņas pasākumu no Losandželosas daudzfunkcionālās arēnas "Staples Center", informēja LNT pārstāve Inguna Sermole.

Piemiņas pasākuma tiešraide sāksies no plkst. 19.20 līdz 20, bet pēc ziņām tiešraide turpināsies no plkst. 21 līdz 21.20.

Tiešraidi vadīs LNT raidījumu vadītāja Kristīne Garklāva ,studijā viesosies arī Jānis Šipkēvics, Radio SWH valdes priekšsēdētājs. Tiešraidē telefonintervijā sazināsimies arī ar Miku Ozoliņu, kurš šobrīd atrodas Losandželosā, ASV.

Kā ziņots Lielākie Amerikas televīzijas kanāli piemiņas ceremoniju translēs tiešraidē, prognozējot rekordlielu skatītāju skaitu. Kaut gan klātienē ceremoniju varēs vērot tikai 17 tūkstoši cilvēku, "Staples" centra arēnas mājas lapā uz bezmaksas ceremonijas biļetēm reģistrējušies vairāk nekā pusotrs miljons Džeksona fanu.

Ceremonija notiks šodien no pulksten 10 rītā līdz sešiem vakarā pēc Kalifornijas laika. Atvadu ceremonijā uzstāsies tādas mūzikas zvaigznes kā Stīvijs Vonders, Meraija Kerija un Laionels Ričijs. Pasākums solās kļūt par visvairāk skatītāko pasākumu televīziju vēsturē.

Šodien notiks arī privātā ģimenes bēru ceremonijā.

Džeksons ir dzimis Indiānas štatā, ASV, 1958.gada 29.augustā. Viņš bija septītais deviņu bērnu ģimenē. Viņa muzikālā karjera sākās jau piecu gadu vecumā kā galvenajam solistam ģimenes grupā "Jakson 5".

1982.gadā tika izdots Džeksona albums "Thriller", kas joprojām ir pārdošanas rekordu topa virsotnē kā viens no visu laiku pirktākajiem mūzikas albumiem visā pasaulē.

Džeksons 25.jūnijā 50 gadu vecumā mira no sirds apstāšanās.

Komentāri (111)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu