Ilustratores Lotas Olsones jaunā trauku kolekcija

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ilustratore Lota Olsone (Lotta Olsson) radījusi jaunu dizainu iecienītajai Sarjaton ikdienas trauku kolekcijai. Par iedvesmu jaunajam Varpu (kas somu valodā nozīmē zars) ornamentam kļuva tradicionāla skandināvu ainava – izsmalcinātas arktiskās dabas detaļas jaunā interpretācijā.

Kopš mazotnes zviedru ilustratori Lotu Olsoni iedvesmojis ziemeļu mežs, kas ir tik tuvs visiem Skandināvijas iedzīvotājiem. «Mežs ir vieta, kas man šķiet visdabiskākā. Jo vairāk mežs tiek aplūkots un izpētīts, jo vairāk tiek ieraudzīts.»

Visas detaļas, ko Lota ir ieraudzījusi savās garajās pastaigās, tagad nonākušas bagātīgajā jaunajā Varpu ornamentā. Mazie zariņi ataino somu floras bagātību ar savām izsmalcinātajām vizuālajām detaļām. «Sarjaton kolekcijai, kas veltīta mūsdienu somu tradīcijām, es vēlējos pievienot Somijas mežu burvību. Somijai ir pasaku ainava, tajā ir kaut kas ļoti noslēpumains. Zila krāsa ornamentā atspoguļo arktisko taigu, zemes krāsas ilustrē ziemeļu dabas un tradīciju nokrāsas, taču ar modernu pieskaņu.»

Sarjaton Varpu nodrošina svaigu un jaunu veidolu Sarjaton klāstam, kas pie patērētājiem pirmo reizi nonācis 2012.gadā. Varpu kolekcija sastāv no krūzēm, dažāda izmēra bļodām, spilvenu pārvalkiem, tējas dvieļa, divu krāsu paplātēm un skārda kastītēm. Sarjaton ir radīts mūsdienu ēšanas paradumiem, kur sastāvdaļas un nesteidzīgas kopā sanākšanas ir svarīgākas par galda formālo noformējumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu