Rīgā darbu sāk "Maserati" automašīnu salons un serviss (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgā, K.Ulmaņa gatvē, atvērts pirmais itāļu luksusklases automašīnu "Maserati" salons un serviss, informēja šo auto oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs SIA "Modena Motors".

Uzņēmuma direktors Agris Staņevičs sacīja, ka rūpnīca "Maserati" automašīnas ražo ierobežotā skaitā, līdz ar to "Modena Motors" šogad cer saņemt tikai desmit automašīnas, kuras iecerēts arī pārdot. Uzņēmuma direktors uzskata, ka reāli pieprasījums pēc šiem auto ir lielāks.

Patlaban "Maserati" rūpnīca gadā saražo aptuveni 5000 šīs markas automašīnu, no kurām lielākā daļa ir paredzētas ASV un Japānas tirgum.

"Maserati" salonā Rīgā iespējams apskatīt divus šo auto modeļus - "Maserati Quattroporte" un "Maserati Spyder". Salonā iespējams pasūtīt arī citus modeļus.

Jaunajā salonā tiek piedāvāti arī jaunākie "Alfa Romeo" modeļi, tāpat diagnostikas un servisa pakalpojumi tiek sniegti arī citām "Fiat" grupas automašīnām - "Fiat", "Alfa Romeo", "Lancia".

"Modena Motors" servisā tiek piedāvāta automašīnu apkope, garantijas remonts, rezerves daļas un aksesuāri. Servisa darbinieki ir mācījušies "Maserati" rūpnīcā Itālijā, informēja kompānijā.

Kā sacīja Staņevičs, nākamgad iecerēts attīstīt darbību arī kaimiņvalstīs - Lietuvā un Igaunijā. Tur plānots meklēt sadarbības parterus sākotnēji servisa pakalpojumu sniegšanai, vēlāk arī auto tirdzniecībai. Jau ziņots, ka "Modena Motors" ietilpst "Vincents" uzņēmumu grupā, kurā ir arī "Fiat", "Lancia" un "Alfa Romeo" automašīnu tirgotājs "Auto Italia".

Par "Maserati" rūpnīcas vienīgo pārstāvi Baltijas valstīs uzņēmums kļuva šā gada janvārī.

Pērn "Auto Italia" pārdeva 142 "Fiat" markas vieglās automašīnas, 69 "Fiat" komercauto, 19 "Alfa Romeo" automašīnas, kā arī četrus "Lancia" automobiļus.

"Vincents" uzņēmumu grupā ietilpst arī projektēšanas birojs "Avotiņš, Vincents&partneri", "Arhitektūra un būve Vincents", restorāns "Vincents", dizaina salons "Vincents Inspira", būvķīmijas ražotne "Vincents Poliline".

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu