Deputāts Latkovskis pārtrauks darbību medijos, Seržants vēl domā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kļūstot par 11.Saeimas deputātu, Ilmārs Latkovskis (VL-TB/LNNK) nolēmis pārtraukt aktīvu darbību kā raidījuma "Viss notiek" vadītājs, savukārt Kārlis Seržants (ZZS) vēl varētu atgriezties radījuma "Degpunktā" veidotāju komandā.

Kā biznesa portālam "Nozare.lv" pastāstīja raidījuma "Viss notiek" veidotāju - producentu grupas "HansaMedia" - pārstāve Linda Čipena, Latkovskis pēdējo reizi kā vadītājs raidījumā piedalījies 17.oktobrī.

Viņa norāda, ka Latkovskis raidījuma veidošanā varētu parādīties vēl kādu reizi, taču tas būšot tikai epizodiski.

Savukārt telekompānijas LNT pārstāve Ingūna Sermole stāsta, ka Seržants arī pēc vēlēšanām ir gaidīts atpakaļ raidījumā "Degpunktā", bet drīzāk nevis kā tā vadītājs, bet veidotājs.

Sermole atzīmē, ka tas, vai Seržants atgriezīsies "Degpunktā" veidotāju komandā un kad tas varētu notikt, būs atkarīgs no viņa darba slodzes jaunajā Saeimā.

Patlaban raidījumu "Viss notiek", kas tiek pārraidīts Latvijas Televīzijas 1.kanālā, turpina vadīt Latkovska līdzšinējās kolēģes Adriāna Roze un Eva Ikstena-Strapcāne.

Kā "Degpunktā" vadītājs darbu turpinās Latvijas Radio žurnālists Tālis Eipurs.

Kā ziņots, Latkovskis un Seržants savus pienākumus kā raidījumu vadītāji pārtrauca pildīt augusta sākumā, kad tika apstiprināti kā savu pārstāvēto partiju vēlēšanu kandidāti, kuri atbilstoši likumdošanai priekšvēlēšanu laikā nedrīkst piedalīties raidījumu veidošanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu