Lauku zēni izbrauc ar sportisko Rolls-Royce (24)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai arī Wraith ir sportiskākais modelis leģendārā britu zīmola Rolls-Royce piedāvājumā, tas aizvien ir visnotaļ elegants auto ar limuzīna cienīgām gaitas īpašībām.

Wraith neapšaubāmi ir iekārojams auto, un es to varu apgalvot, jo līdz ar Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe šo auto iepazinu vairākus simtus kilometru garā testa braucienā tepat Kurzemē. Wraith ir ļoti jaudīgs, spītējot svaram - izveicīgs, bet braukt ar to gribas izjusti un rāmi.

Citādās jomās ir YouTube kanāla TaxTheRich100 uzturētāji, kam brīvo līdzekļu acīmredzot netrūkst un kas jau iepriekš vairākkārt parādījuši, ka savu vēsturiski nozīmīgo un ekskluzīvo automobiļu kolekciju netur ieslēgtu šķūnī, bet gan labprāt lieto. Pie tam šī lietošana tiek īstenota vizuāli baudāmā veidā un tādiem auto kā Ferrari 288 GTO, Jaguar XJ220, Ferrari Enzo, Rolls-Royce Phantom un citiem šā līmeņa spēkratiem netipiskā vidē.

Tagad plaši neafišēto personu nežēlastībā kritis arī Wraith, kurš zemāk pievienotajā video redzams samērā lielā ātrumā traucamies starp grezna dārza stādījumiem un driftējam pa lauku klajumiem.

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu