Horoskopu zīmes un... sekss.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Lasi un uzzini, kāds ir visu divpadsmit horoskopa zīmju temperaments un to attieksme pret seksu!

Auns

Auni nav ilgstošu aplidošanu un platonisku attiecību piekritēji. Auni cenšas tikt pie seksa pēc iespējas ātrāk.

Viņa
Kaislīga, rotaļīga mīļākā, dievina komplimentus, novērtē vīrieša seksuālo iniciatīvu un arī pati mīl šādu iniciatīvu izrādīt. Un, lai partneris nepaliek kaislību parādā, mēdz to stimulēt ar porciju greizsirdības.
Viņš
Nepacietīgs un drosmīgs mīļākais, nesaprot smalkus mājienus un nav pārāk spēcīgs flirtēšanas mākslā. Izteikts izlēmīgas rīcības piekritējs un reizēm var uzvesties gan parupji, gan romantiski atkarībā no situācijas un kaislību stipruma.

Vērsis

Vēršiem patīk vienkārša, cilvēcīga mīlestība un jutekliskas baudas. Tomēr tie arī spēj ilgi slēpt un apvaldīt savas seksuālās emocijas.

Viņa
Vēršu sievietes zina, kā savaldzināt vīrieti, tomēr tās nebūt necentīsies savaldzināt jebkuru, kurš trāpīsies ceļā. Vēršu sievietes, meklējot savu potenciālo seksuālo partneri, ir ļoti izvēlīgas, un tam jāatbilst ļoti stingrām prasībām, vērtējot šo kandidātu arī kā potenciālo dzīvesbiedru. Viņas reti kad ļaujas drosmīgiem seksuālajiem eksperimentiem.
Viņš
Vēršu vīriešiem nepiemīt liela seksuālā iztēle, tie savās seksuālajās vēlmēs parasti ir visai vienkārši, reizēm pat primitīvi. Tomēr seksuālajās attiecībās tie parasti ir īsti maratonisti, kas tos tad arī padara par lieliskiem mīļākajiem.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Dvīņi

Dvīņi pieraduši lidināties mākoņos, bet sekss tiem ir viens no veidiem, kā sajust zem kājām zemi.

Viņa
Dvīņu sievietes prot katru reizi pasniegt sevi kaut kādā jaunā veidā, tā izrādot savu lielisko fantāziju un neparastumu. Reizēm viņa var būt kā uzmanīga geiša, kas gatava parunāties gan pirms, gan pēc seksa, reizēm kā kaprīza un kaislīga mīļākā vai vēl citā reizē - kā vēsa aprēķinātāja.
Viņš
Dvīņu vīrieši ir neparedzami, tie nespēj izturēt garlaicību un vienveidību. Jaunībā tiem ir daudz mīļāko, tomēr tā tie apmierina savu ziņkārību, ne vēlmes. Ja tiem pietrūkst seksuālās saskares vai, esot laulībā, tie jūtas ierobežoti savā rīcībā, tos var pārņemt spēcīga depresija.

Vēži

Vēži ir vientuļnieki, kuri cenšas nevienu neielaist savā iekšējā pasaulē, ļoti mīl savas mājas, siltas, tuvas attiecības un ģimenes saites. Tomēr kaislības balss tiem viegli liek mesties jaunā mīlestībā vai nogriezties pa to celiņu, kurš ved pa kreisi.

Viņa
Viņa parasti nav tā, kas izdarīs pirmo soli, viņa ir kautrīga un nesteidzīga. Tomēr, kad vīrietis ar viņu satuvinās, tad nonāk viņas nedalītajā ietekmē un viņa spēj apmierināt jebkuru vīrieša vēlēšanos, viegli atbrīvojas no saviem seksuālajiem ierobežojumiem. Tās mātes instinkts izpaužas rūpēs par mīļoto, un tas ar laiku pārvērš vīrieti par mazu zēnu, kas izdabā viņas kaprīzēm un vēlmēm.
Viņš
Viņš sākumā var būt kautrīgs un noslēgts, tomēr viņa seksuālie instinkti necieš ierobežojumus. Kad viņš ir atradis mērķi, tad laiž lietā visu savu sātanisko pievilcību un neatlaidību, dara visu, lai tikai iegūtu iepatikušos sievieti.

Lauva

Paši spilgtākie un mākslinieciskākie mīļākie. Sekss ir viena no tām jomām, kurā tie vēlas pārliecināties par savu pārākumu. Viņi neizrāda iniciatīvu, bet gaida komplimentus un pirmos soļus no potenciālā partnera, parasti mīl ar ausīm.

Viņa
Viņa nav no tām, kas apgrūtinās sevi ar kāda apburšanu, viņa uzskata, ka viņa jau tāpat pietiekami piesaista vīriešu uzmanību. Viņa nekļūdīgi izvēlas tādus vīriešus, kuri gatavi tai pilnīgi pakļauties un kuri atzīs tās karalisko statusu. Gultā tā var būt vēsa, tomēr vienmēr var sajust tās iekšējo spēku, tā apzinās savu varu un vērtību.
Viņš
Viņš vēlas ņemt no dzīves visu, un seksuālā joma nav nekāds izņēmums. Nespēj izturēt, ja sieviete tam atsaka, tas sāpīgi sit pa tā iedomību. Gultā ir nenogurdināms, tomēr mēdz būt pārāk valdonīgs līdz pat agresijai.

Jaunava

Neraugoties uz savu mīlestību pret tīrību, kārtību un morāli, Jaunavas spēj būt gatavas uz jebko, kad runa ir par seksu. Jaunavas ir prasmīgi mīļākie un mīļākās, tomēr ikdienas rūpes neļauj veltīt mīlas priekiem tik daudz laika, cik tiem varbūt gribētos. Jaunavu devīze kā dzīvē, tā seksā ir: «Savs laiks darbam, savs laiks atpūtai.»

Viņa
Viņa nepieņem pārāk dedzīgus un uzstājīgus vīriešus, viņa jāiekaro pamazām. Viņa ir kritiska gan pret sevi, gan partneri, klusībā novērtē partnera seksuālo pieredzi un salīdzina to ar bijušajiem.
Viņš
Viņš nav no tiem, kas steidzas ātrāk tikt pie tuvām attiecībām un seksa. Viņš sākumā cenšas, lai abi partneri pēc iespējas labāk viens otru iepazīst. Gultā viņš ir racionāls, lieliski kontrolē situāciju un, lai sagādātu simpatizējošajai sievietei baudu, izrāda atjautību un ir gatavs eksperimentēt.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Svari

Aristokrātiski, estētiski, mīlas pilni, vēlas, lai to seksuālās attiecības izraisa vienīgi pozitīvas emocijas - harmoniju, mieru, komfortablu atpūtu un pievilcīgu, intīmu gaisotni.

Viņa
Vīrieša ārienei jāizraisa viņai estētisku baudījumu, un ir svarīgi, lai vīrieša āriene izpatiktu tās piekasīgajai gaumei. Nekopti mati vai bezgaumīgs apģērbs to var atgrūst, tāpēc viegli var izpalikt arī seksuāla tuvība. Pārliecināta par savu pievilcību, tā vēlas, lai potenciālais partneris arī tai atbilstu.
Viņš
Viņš nodarbojas ar seksu tā, it kā baudītu desertu. Mīļākajai ir jābūt koptai un pievilcīgai, jo viņš mīl ar acīm. Viņa partneri sagaida izsmalcināti glāsti, tomēr Svaru vīrieši nav pārāk kaislīgi.

Skorpions

Sekss Skorpioniem ir veids, kā eksistēt «pareizi». Attiecībās tas pieradis novest situāciju līdz tādam līmenim, kad nervi ir nokaitēti līdz baltkvēlei un emocijas izvirst nekontrolējamā straumē. Tomēr tas tikai vēl vairāk uzsit asinis un rada spēcīgu vilkmi pēc partnera.

Viņa
Viņa pārzina dažādas seksuālas mīlas gudrības un savā gultā necietīs kaut kādu «botāniķi» vai vārguli, viņa ir prasīga ar noslieci uz seksuālām pārmērībām. Un šāds kokteilis piesaista ļoti daudz vīriešu, tomēr visai ātri tas sāk ļoti nogurdināt.
Viņš
Viņš ir iekāres, dziļu emociju un dvēseles pārdzīvojumu sintēze. Viņš prot saplūst ar parteri vienā veselumā, tomēr tas netraucē viņam kontrolēt situāciju. Nobriedušu Skorpionu grūti ar kaut ko pārsteigt, jo gluži vienkārši viņš to visu jau ir mēģinājis.

Strēlnieks

Sekss ir tikai kārtējais Strēlnieka piedzīvojums. Strēlnieka lidināšanās no viena partnera pie otra ir zāles pret garlaicību vai depresiju.

Viņa
Viņa labprāt izdabā savām seksuālajām vēlmēm, bet partnera vēlmes to uztrauc ievērojami mazāk. Tomēr viņa ir godīga un maksimāli atklāta savās jūtās. Strēlnieces reti kad ir kautrīgas un neslēpj savu interesi par vīriešiem, gultā viņas ir aktīvas un atbrīvotas.
Viņš
Viņš ir tauriņš, kurš lidinās virs ziedošas pļavas un ar prieku vāc nektāru no pašiem pieejamākajiem ziediem. Katrā ziediņā viņš meklē savu ideālu, un šāds ideāls noteikti ir katram Strēlnieku vīrietim.

Mežāzis

Kaut arī Mežāži ir pieticīgi un atturīgi cilvēkos, tomēr seksuālajā jomā tie sagādā ne vienu vien pārsteigumu. Prot vilināt, tomēr kā ēsmu izmanto ārišķīgu vēsumu un ārēju atturību.

Viņa
Viņa mēdz ārēji būt auksta un nepieejama, tās juteklisms ir pretrunīgs emociju un kārtības maisījums. Iemesls slēpjas tajā apstāklī, ka Mežāži vienmēr meklē stabilitāti un aizsardzību.
Viņš
Parasti viņš ir tas, kuram pārī ir vadošā loma, plānojot un nosakot attiecību toni. Tas, visticamāk, nepieskaņosies partnerei. Neizrādīs kaut kādas emocijas pret tām mīļākajām, kuras dziļi sirdī viņam ir vienaldzīgas, tomēr, kad satiks savu īsto, vēlas, lai tā pilnībā un uz visiem laikiem atdodas viņam un vienīgi viņam.

Ūdensvīrs

Tipiska Ūdensvīra pozīcija ir tāda, ka sekss ir savstarpējas uzticības un draudzības rezultāts. Pirms stāties ar šo zīmi ilgstošos seksuālos sakaros, ļoti svarīgi panākt abpusēju izpratni un atrast kopīgus uzskatus par dzīvi.

Viņa
Viņa nespēj iedomāties, ka varētu būt vienas nakts seksuālas iekāres objekts. Viņa vispirms vēlas ieinteresēt vīrieti kā personība.
Viņš
Pirmajās erotiska flirta etapos ar viņu ir ļoti viegli, kaislīgi, nepiespiesti, tomēr, tiklīdz attiecības nonāk līdz seksam, izrādās, viņā nav ne romantikas, ne dzīvnieciskas kaisles. Viņu pirmkārt interesē seksa tehnika, metodes, pozas, dažādi veidi, kā gūt baudu. Savos seksuālajos pētījumos un eksperimentos gatavs iet visai tālu.

Zivis

Sekss zivīm ir tikai vēl viens veids, kā parādīt savas emocijas un sajūtas. Daudz sentimenta, bet maz kaisles. Un tikai patiesa, abpusēja mīlestība spēj pacelt Zivju kaisles līmeni.

Viņa
Emocionāla mīļākā, bieži viļas vīriešos, pasīva un neapdomīga līdz neizvēlīgumam, jo bieži caur seksuālajām attiecībām cenšas atrast ideālo mīlestību.
Viņš
Viņš it kā meklē savu atspulgu sievietē, ļoti jūtīgs partneris, mīl ilgstošu priekšspēli un izsmalcinātas seksuālās rotaļas. Bieži pievelk valdonīgas sievietes - izdabājot to iegribām un vēlmēm, bieži tā nodara sev pāri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu