Valsts prezidents saņēmis vairāku valstu vadītāju veselības vēlējumus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts prezidents Raimonds Vējonis atveseļošanās laikā saņēmis vairāku valstu vadītāju un vēstnieku vēstules ar veselības un laba vēlējumiem, aģentūra BNS uzzināja prezidenta kancelejā.

«Biju sarūgtināts, uzzinot par Jūsu neseno hospitalizāciju , bet atvieglots, dzirdot, ka operācija bija veiksmīga. Sūtu Jums patiesa atbalsta vēlējumus un novēlu spēku ātrai un vienmērīgai atveseļošanai,» savā vēstulē raksta Eiropas Komisijas prezidents Žans Klods Junkers ( Jean-Claude Juncker).

Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess ( Toomas Hendrik Ilves ) un Ieva Ilvesas kundze novēlējuši Valsts prezidentam pacietību veseļojoties. «Bet pats galvenais – nesteigties un atlikt darbus uz kādu brīdi,» teikts vēlējumā.

Savus laba vēlējumus atveseļošanās laikā atsūtījis arī Austrijas prezidents Heincs Fišers (Heinz Fischer), Horvātijas prezidente Kolinda Grabara-Kitaroviča (Kolinda Grabar-Kitarović), Nīderlandes karalis Vilems Aleksandrs (Willem-Alexander), Polijas prezidents Andžejs Duda (Andrzej Duda), Spānijas karalis Felipe VI (Felipe VI), Šveices prezidents Johans Šneiders-Amans (Johann N. Schneider-Ammann), Turcijas prezidents Redžeps Tajjips Erdogans (Recep Tayyip Erdoğan), Ungārijas prezidents Jānošs Āders (János Áder) un Vācijas prezidents Joahims Gauks (Joachim Gauck), kā arī vairāku valstu vēstnieki.

Valsts prezidents pateicas visiem par saņemtajiem labajiem vārdiem un vēlējumiem, kas ir ļoti nozīmīgs atbalsts atveseļošanās procesā.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka Vējonim veikta sirds operācija, jo sepses infekcija bija bojājusi sirds vārstuli, kas nomainīts ar protēzi. Prezidents atrodas intensīvās terapijas nodaļā nepārtrauktā ārstu uzraudzībā. No 20.janvāra prezidenta pilnvaras uz slimības laiku ir uzticētas Saeimas spīkerei Inārai Mūrniecei (NA), lai Vējonis veltītu visus spēkus un uzmanību atveseļošanās gaitai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu