Varbūt cilvēka mūžs ir vienai mīlestībai par garu?!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Otrdienas vakarā, 26. janvārī, televīzijas «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» viesos gaidāms aktieris, mūziķis, uzņēmējs Varis Vētra. Vētra ar pārējiem studijas viesiem runā par dzīvi, attiecībām ar sievietēm, savām trim laulībām, nesen dzīvē ieviesto svaigēšanu, nākotnes plāniem un daudz ko citu. Ieklausies!

Grētai Gorjučko un Rolandam Laķim šajā reizē palīdzēs viesvadītājas - psihoterapeite Aina Poiša un vīnzine, bijusī «Cosmopolitan Latvija» vadītāja Santa Kristiāna Zāmuele. Šovakar sarunu šovā viesos gaidāma arī Džina Briška, žurnāla UNA galvenā redaktore.

Raidījuma centrālā tēma būs sievietēm tik tuvā un allaž aktuālā - mīlestība. Cik reizes dzīves laikā iespējams iemīlēties? Vai dzīve vienai mīlestībai ir par garu? Vai audzināt bērnus vienai vai tomēr palikt kopā bērnu dēļ?

Sarunu šovs «Starp mums runājot» katru otrdienu plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»

Citāti no sarunas:

Varis: Bērni, kad piedzimst, ir tik gudri, ka vajag viņus uzklausīt un viņiem prasīt [padomu, red. piezīme].

Varis: Bērni, kamēr nav vēl ielikti dzīves konveijerā, ir ļoti gudi. Viņi zina, viņiem sirds zina, ko vajag un ko nevajag.

Varis: Iemīlēšanās, manuprāt, nav tieša sakarības ar seksualitāti vai ar jebkurām attiecībām.

Varis: Man vienmēr ir pievērsta diezgan liela uzmanība.

Santa Kristiāna Zāmuele: Tas, ka cilvēkam dzīves laikā ir bijušas vairākas attiecības vai laulības, nenozīmē, ka tā pirmā sieva ir tā sliktā un tā bija mana kļūda. Varbūt tā sieva ir brīnišķīga, bet jūs šo posmu pavadījāt kopā, tas bija labs, bet šis posms ir beidzies.

Varis: Tie brīži, kad esi viens, ir tie labākie. Tad ir klusums. Tad nevienam neko nevajag rādīt un nevienam nevajag atskaitīties. Un jūs iepazīstat sevi un konstatējat, ka esat citāds nekā likās jūsu mammai, tētim, krustmātei. […]

Ar to es gribu teikt, ka ne tikai sieviete vīrieti maina, bet arī vienatne un klusums.

Aina, atbildot uz jautājumu «Kas Vari ir tāds, ka viņu tā mīl?»: Tāpēc, ka es Vari saskatu tādu daļu kā dzejnieku vīrietī.

Aina: Man ir svarīgi, ka vīrietis var būt jūtīgs, maigs. Ka viņš nebaidās no sievietes pasaules, ka viņš grib to izzināt. Tas ir tik erotiski!

Aina: Mums katram iekšā ir daudzas daļas jeb izpausmes, ko mēs attīstām dzīves laikā.

Santa Kristiāna Zāmuele: Cilvēkam jābūt laimīgam. Cilvēkam jāmīl sevi.

Varis: Kopš es esmu svaigēdājs, es nelietoju alkoholu.

Varis par svaigēšanu: Tas neiedomājami paaugstina dzīves kvalitāti, maina apziņu.

Varis; Cenšos katru dienu lasīt.

Varis: Tas, ko es gribētu darīt, ir vairāk neka tas, ko paspēju.

Varis: Es esmu evolucionārs. Tas nozīmē, ka es sekoju tam, ko cilvēka potenciāls spēj piedzīvot.

Varis: Nākošais gads ir tāds – ja jūs paši neesat izdomājuši, ko jūs darīsiet, tad jūs ievilks mērkaķis savās lietās. Tas man ļoti patīk. Tas nozīmē, ka man pašam ir jānoformulē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu