Viesnīca Dubaijā turpina dūmot

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Debesskrāpī Dubaijā ceturtdienas vakarā izcēlies plašs ugunsgrēks, kā rezultātā liesmas izplatījušās aptuveni 20 ēkas stāvos. Šorīt viesnīca turpina dūmot.

Ugunsgrēks izcēlās 63 stāvu augstajā viesnīcā «Address Hotel», kas atrodas netālu no pasaules augstākās ēkas «Burj Khalifa». Ugunsgrēks sākās aptuveni 9.30 ceturtdienas vakarā un turpinājās līdz pat agram piektdienas rītam. Aculiecinieki apgalvoja, ka dzirdējuši arīdzan eksploziju skaņas, ziņo CNN.

Brūss Sčepanski (Bruce Szczepanski), kurš vēroja notiekošo no savas viesnīcas balkona, atklāja, ka vēl deviņas stundas pēc ugunsnelaimes sākuma bija dzirdams, kā krīt ēkas daļas, izšķīstot pret zemi.

«Bija milzīgas liesmas, un varēja dzirdēt krītam konstrukcijas un dobus trokšņus,» stāsta B.Sčepanski.

Liesmas pārņēma ēku Jaungada vakarā, kad visa pasaule bija trauksmē par iespējamajiem teroristu uzbrukumiem, taču nav nekādu pazīmju, ka šis ugunsgrēks būtu saistīts ar terorismu.

Kāds avots pastāstīja CNN, ka ugunsgrēks izcēlās rezidencē 20.stāvā, aizdegoties aizkariem. Vismaz 16 cilvēki saņēmuši medicīnisko palīdzību. Lielākoties bijuši nelieli ievainojumi, kuri radošies drūzmēšanās un piedūmojuma rezultātā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu