Aicina ziedot veco ļaužu drošībai, piedaloties Ziemassvētku orientēšanās spēlē

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūrmalas pilsēta sadarbībā ar Baltijasmaratoni.lv aicina pavadīt Ziemassvētku brīvdienas ģimeniskā un atraktīvā gaisotnē, vienlaikus ziedojot veco ļaužu drošībai. Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, Dzintaru Mežaparkā norisināsies Jūrmalas Ziemassvētku foto orientēšanās spēle, kurā saziedotie līdzekļi simboliskas dalības maksas formā tiks veltīti Jūrmalas sociālās aprūpes centram, lai iegādātos «Drošības pogas».

Pārnēsājamas signālpogas jeb «Drošības pogas» dod iespēju cilvēkiem gados jebkurā brīdi ļoti ātri sazināties ar neatliekamās palīdzības dienestiem, vienkārši nospiežot pogu. Šī vienkāršā ierīce nozīmē ļoti daudz, jo dod iespēju cilvēkiem ar veselības problēmām dzīvot patstāvīgi, neatkarīgi un droši, apzinoties, ka vajadzības gadījumā palīdzība ir pogas spiediena attālumā. Ziedot «Drošības pogu» iegādei iespējams, reģistrējoties dalībai labdarības foto orientēšanās spēlē «Iepazīsti Jūrmalu!» un samaksājot simbolisku dalības maksu 2€ apmērā. Visi ienākumi no dalības maksām tiks ziedoti Jūrmalas sociālās aprūpes centram pogu iegādei.

Labdarības foto orientēšanās spēle norisināsies Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, ar sākumu Dzintaru Mežaparkā. Spēlē izstrādāti trīs aizraujoši un interesanti maršruti – «dzintaru noslēpumi», «Jūrmalas piedzīvojums» un «Pilsētas medības», kas būs piemēroti gan lēnai pastaigai ģimenēm ar bērniem, gan izaicinošai sacensībai draugu vidū. Orientēšanās spēlē var piedalīties arī individuāli, un mantot iespēju piedzīvot pilsētu no cita skatu punkta. Nekāds papildus aprīkojums nebūs nepieciešams, svarīgākais – silti saģērbties!

Jūrmalas Ziemassvētku orientēšanās spēles ietvaros dalībnieki dosies iepazīt Jūrmalas interesantākās vietas, un pa ceļam vākt «čiekura punktus» organizatoru izstrādātos kontrolpunktos. Maršrutu garumā ,izmantojot foto objektu karti, dalībniekiem vajadzēs spēt orientēties Jūrmalā noteikta kontrollaika ietvaros, kā arī ģimenēm izveidotā maršrutā doties vieglākā pastaigu režīmā. Kontrolpunktu ietvaros radīsim kopīgas momentfotogrāfijas un finišā pasniegsim jaukas piemiņas medaļas. Pēc aizvadītā maršruta ikviens būs aicināts sasildīties ar siltu karstvīnu vai tējas krūzi, satikt Ziemassvētku vecīti un viņa draugus, kā arī piedzīvot daudz citu aizraujošu notikumu Dzintaru Mežaparkā.

Ziemassvētku foto orientēšanās spēles dalības maksa ir 2€, bērniem līdz 12 gadiem dalība ir bez maksas.

Reģistrēties spēlei var mājas lapā

Jūrmalas Ziemassvētku foto orientēšanās spēli organizē Baltijasmaratoni.lv sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi.

www.jurmala.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu