«Palīdzi trūcīgiem mazuļiem» palīdzēts 1027 bērniem, saziedoti 130 000

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Labdarības organizācija «Ziedot.lv» otrdien atskatīsies uz «Palīdzi trūcīgiem mazuļiem» programmā sasniegto, informēja organizācijā.

«Ziedot.lv» sadarbībā ar veikalu tīklu «Maxima Latvija» pirms gada uzsāka labdarības programmu, lai palīdzētu jaundzimušajiem bērniem līdz divu gadu vecumam no maznodrošinātām ģimenēm visā Latvijā, katru mēnesi nodrošinot praktiski nepieciešamo – autiņbiksītes un piena maisījumus.

Kopš labdarības programmas uzsākšanas palīdzība sniegta jau 1027 mazuļiem no 28 dažādām Latvijas pilsētām un ciemiem, iesaistoties 29 reģionālajām organizācijām un saziedojot vairāk nekā 130 tūkstošus eiro.

Pasākums notiks 15.decembrī plkst.11 labdarības fonda «Ziedot.lv» telpās Indrānu iela 13. Pasākumā piedalīsies labdarības fonda vadītāja Rūta Dimanta, labdarības programmas «Palīdzi trūcīgiem mazuļiem» vēstnese, psiholoģijas zinātņu doktore Diāna Zande, reģionālo organizāciju pārstāvji un atbalstītāji. Savukārt Ziemassvētku sajūtu ar savām dziesmām radīs dziedātājs un mūziķis Andris Ābelīte.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu