Svini svētkus un ikdienu kopā ar «Četru Sezonu» novembra numuru!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šķiet, tikko vēl runājām par oktobri, bet nu jau klāt novembris. Ir īstais laiks celt galdā pašu dārzā ievāktos labumus un meža veltes – kartupeļus, ķirbjus, ābolus, pastinakus, topinambūrus, brūklenes, dzērvenes un visu citu. Tāpat novembris nav iedomājams bez latviešiem tik mīļās rupjmaizes, pelēkajiem zirņiem, medus un citām mūsu bagātībām.

«Četru Sezonu» novembra numurā nav ne miņas no rudens drēgnuma vai pelēcības – tas ir krāsains un dažādu garšu pilns! Viens no mūsu lielākajiem jaunumiem – sākam projektu «Jaunieši virtuvē», kura ietvaros jaunieši varēs iemācīties un uzzināt daudz jauna, bet mēs – katru mēnesi žurnālā atrast viņu receptes. Novembra numurā, protams, neiztikt bez idejām svētku maltītei, atzīmējot Latvijas dzimšanas dienu, – atradīsi gan saldas, gan sāļas receptes savam svētku galdam. Bet, kad Latvijas svētki nosvinēti, laiks doties pasaulē – šoreiz piedāvājam ceļvedi ar garšīgām un interesantām vietām Briselē. Un tagad uzmini, kas tas ir – dzeltens, lillā, oranžs, liels, mazs un visādi citādi neparasts? Jā, tas ir it kā tik labi zināmais kartupelis, ar kuru iepazīstamies no jauna, uzzinot daudz interesanta, kā arī piedāvājam receptes, kur kartupelis un arī saldais kartupelis izpaužas 10 dažādos veidos. Savukārt, turpinot «Četru Sezonu» degustācijas, šoreiz meklējam garšīgāko un īstāko rupjmaizi veikalu plauktos, kā arī testējam un vērtējam citrusu sulu spiedes. Un tad vēl, protams, maltītes ikdienai, kaut kas vieglāks un veselīgāks, receptes bez olām un ar aktuālajiem sezonas produktiem.

Novembra žurnālā lasi:

• Sezonālas receptes ar miežiem, pelēkajiem zirņiem, brūkleņu ievārījumu un cūku taukiem;

• Latvijas svētku maltīte Dzintara Kristovska vadībā;

• Kūkas tavam svētku galdam;

• 10 dažādas receptes ar kartupeļiem;

• Garšīgas vietas, ko vērts apmeklēt Briselē, ‒ pārbaudīts!

• Sākam projektu «Jaunieši virtuvē»;

• Viegla un veselīga maltīte rudenim;

• Receptes bez olu piejaukuma;

• Testējam citrusu sulu spiedes;

• Meklējam labāko un garšīgāko rupjmaizi;

• Receptes tavām darba dienām.

Par to visu un vēl vairāk – trīsdesmit sestajā žurnāla «Četras Sezonas» numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls «Četras Sezonas» runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.

Pieejams: «Narvesen», «Rimi», «SKY», «Stockmann», «Maxima», «Prisma», «Vīna Studija», «Elvi», «Top!», «Avokado»; kā arī nopērkams 12 «Mego» veikalos un lielākajā daļā «Statoil» DUS.

Cena 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!

Abonē ar īpaši gardajiem piedāvājumiem http://cetrassezonas.lv/lv/abone/

Abonēt var arī www.acd.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!

EUR 29,98 (pērkot EUR 41,88).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu