Modele, kura Latviju pārstāvēs «Super Model Universe 2015»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Pasaules līmeņa skaistumkonkursu «Mrs./Miss Top of the World» rīkotāji Kristīne Lindenblate un Mainots Vecvagars izvēlējušies dalībnieci konkursam «Super Model Universe 2015», kas no 3. līdz 7. novembrim notiek Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā. Latviju konkursā pārstāvēs 19 gadus vecā modele Kristiāna Bērziņa.

Kopumā konkursā piedalās 20 meitenes un 12 puiši no vairāk nekā 17 valstīm. Latviju tajā pārstāv Kristiāna Bērziņa (19).

Kristiāna Bērziņa kā defilē modele un fotomodele strādā no 14 gadu vecuma Latvijā un ārpus tās. Alexander Pavlov modes nama seja 2014.gadā, Soulstounes by Agnese Zeltiņa Ziemassvētku un Rosso reklāmas seja, viena no jauno dizaineru apvienības «Double Notch» sejām, Latvijas Modes mākslinieku un dizaineru pārstāvniecības «Klase» seja. «Sarakstu varētu turpināt, jo atbalstu Latvijas modes dizainerus un, ja esmu Latvijā, vienmēr piedalos arī lielākajās skatēs Latvijas Modes akadēmijā, «Modes manifestācijā», «Riga Fashion Week», «Riga Fashion Mood» un dizaineru individuālajās skatēs un modes notikumos. Kā arī mani var redzēt glancētajos žurnālos, reklāmās kā Latvijā, tā arī ārpus tās. Vairāk darbojos ārpus LV, arī šobrīd dzīvoju un strādāju Amsterdamā.»

Foto: no personīgā arhīva

Piedāvājam nelielu interviju ar Kristiānu Bērziņu:

Kādas bija tavas izjūtas pirms konkursa?

Interese iepazīt jaunu vidi, jo Bulgārijā vēl neesmu bijusi. Jaunus cilvēkus, jaunus iespaidus, redzēt, kādā līmenī modes industrija ir šajā reģionā.

Kāda ir ikdiena?

Darbs, sports, pareizs un pārdomāts ēšanas režīms. Daudz mākslas, mūzikas, interesējos par visu jauno, ar draugiem apmeklējam mākslas, mūzikas, teātra un citas performances.

Aizraušanās, kaislības?

Mani aizrauj teātris. Aktiermāksla, attīstība un pārvērtības. Domāju, ka visus procesus uz priekšu bīda tieši māksla, iedvesma, atklāsmes, mūziķi, visi radošie procesi. Esmu nospēlējusi vairākas lomas un epizodes, lai attīstītu šo savu kaislību: izrādē «La Femme» vienu no trijām sieviešu lomām kopā ar leģendāro Ingrīdu Andriņu un Zani Vaļicku. Arī pirmajā latviešu 3D filmā «Rīga 2041», kas saņēma gan starptautisku novērtējumu, gan arī vairākas Lielā Kristapa nominācijas un balvas, man bija iespēja nospēlēt raksturlomu, biju stiliste, ideālā nākotnes sieviete.

Kas ir tava mīļākā vieta?

Man nav tādas vienas mīļākās vietas. Vietas ir vai nu manas, vai nav. Vispār var teikt, ka man mīļas ir tās vietas, kur ir man mīļie cilvēki, sajūtas, kur esmu akceptēta un novērtēta kā es, varu būt es.

Varbūt ir vieta, kurp tu dodies saņemt mieru, enerģiju?

Pie ūdens. Sliktākajā gadījumā, tā var būt arī strūklaka. Bet vislabāk, protams, jūra, ezers meža ielokā.

Foto: no personīgā arhīva

Vai ir kādi talismani?

Man ir vairāki talismani, tādas mazas, sīkas lietiņas, kas citiem, iespējams, nenozīmētu neko, bet man saistās ar konkrētiem cilvēkiem, notikumiem, ģimeni, draugiem, tās var iemest somā vai kabatās. Man svarīgas lietas kā pieturas punkti.

Kas tevi iedvesmo?

Cilvēki, kas ir apkārt. Daba, māksla, mūzika. Darboties iedvesmo idejas, sapņi, kurus var piepildīt.

Ko tu varētu novēlēt ikvienam dzīvē izdarīt?

Atrast iekšējo mieru. Un darīt to, ko mīl. Būt pašam.

Kāds ir tavs moto?

Seko savai sirdij.

Foto: no personīgā arhīva
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu