Kubasova kļuvusi par otrās «Denim Dream» sieviešu apģērbu kolekcijas seju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Igaunijas kompānija Põldma Kaubanduse, kas arī Latvijā pazīstama ar zīmola Denim Dream veikaliem, plašākai publikai piedāvā savu otro rudens/ziemas apģērbu kolekciju. Par zīmola seju Latvijā izvēlēta skaistumkonkursu dalībniece un pasākumu organizatore Diāna Kubasova. Otrā kolekcija veidota sadarbībā ar dizainerēm Svetlanu Puzirjovu un Kadri Kirsu (Kadri Kirss).

Sieviešu kolekcija tapusi, iedvesmojoties no pasaules modes galvaspilsētas Milānas. Pilsētas toņi, gleznainie skati un vēsture, kā arī tās ģeometrija un grafiskums iedvesmoja dizaineri jaunās kolekcijas tapšanā.

Latvijas filiāles vadītāja Lāsma Jugāne stāsta: «Mēs bijām patīkami pārsteigti par Denim Dream pirmās kolekcijas panākumiem. Nevaram sagaidīt, kā klienti novērtēs jauno kolekciju. Tā sievietēm piedāvās gan ērtus un modernus, ikdienā valkājamus apģērbus, gan lieliskas kleitas svinīgākiem gadījumiem. Pirmo reizi veidojam arī kolekciju vīriešiem, tāpēc būs ļoti interesanti vērot, kas notiks ar šo jauno attīstības virzienu.»

Par zīmola otrās kolekcijas seju Latvijā tika izvēla skaistumkonkursu dalībniece un organizatore Diāna Kubasova. Ar savu enerģiskumu, spilgto personību un mīlestību pret modi Diāna iemieso visas jaunās kolekcijas vērtības.

«Manuprāt, jaunā Denim Dream kolekcija ir stila un elegances paraugs. Tā iemieso visu, ko vēlas mūsdienīga sieviete, - sievišķīgi silueti, uzmanību piesaistošas audumu detaļas un iespēja apģērbus lieliski kombinēt savā starpā un ar citām drēbēm garderobē. Man patīk, ka šī Denim Dream kolekcija, lai arī radīta rudenim un ziemai, iemieso sevī arī rotaļīgumu un vieglumu,» saka Diāna Kubasova.

Ja sieviešu kolekcijai iedvesma rasta Milānā, tad vīriešu kolekcijas dizainere Kadri Kirsa devusies pretējā virzienā un iedvesmojusies no minimālisma stilā ieturētajām skandināvu dizaina tendencēm. «Skandināvu ģērbšanās stils - tas ir reāls piemērs tam, kā elegantā veidā iespējams apvienot vīriešu žaketi un sporta apavus,» saka dizainere. Vīriešu kolekcijā uzsvars likts uz dabīgiem audumiem un aizraujošiem dizaina risinājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu