Keita Vinsleta nopeļ sociālos tīklus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu aktrise Keita Vinsleta aizliegusi saviem bērniem izmantot sociālos tīklus, jo uzskata tos par pašvērtējumu iedragājošiem, ziņo laikraksts «The Guardian».

40 gadus vecā Vinsleta jaunā intervijā ierosinājusi, ka vecākiem nevajadzētu ļaut savām atvasēm bez uzraudzības lietot jaunākās tehnoloģijas un sociālos tīklus.

Viņa īpaši uzsvēra, ka jaunas meitenes sociālajos tīklos meklējot atzinību no svešiniekiem. «Viņas mēģina izveidot sevi tādas, lai patiktu apkārtējiem. Un pie kā tas noved? Pie ēšanas traucējumiem,» sacīja Vinsleta. «Mūsu mājā nav nekādu sociālo tīklu.»

Trīs bērnu māte aicināja citus vecākus ierobežot tehnoloģiju lietošanu.

«Ļaujiet saviem bērniem kāpt kokos. Uzspēlējiet «Monopolu»!» rosina aktrise.

Vinsleta spēlē režisora Denija Boila filmā «Steve Jobs» («Stīvs Džobss»), taču atzīst, ka viņu satraucot tehnoloģiju giganta «Apple» dibinātāja Džobsa ieviestās ierīces, kas jaunatnei izraisot atkarību.

«Kafejnīcās var redzēt ģimenes, kurās pieaugušie sēž vienā galda galā un bērni otrā, visi ieurbušies telefonu ekrānos un pat nepaceļ acis,» viņa teica. «Viņi ieiet savā pasaulē, un vecāki viņiem to atļauj. Mani droši vien par to nopels, taču uzskatu, ka ģimeni veido katrs tās loceklis. Mūsdienās ir tik daudz traucēkļu, un ierīces ir viens no lielākajiem.»

Vinsleta 2012.gadā apprecējās ar Nedu Rokenrolu, kurš ir britu miljardiera Ričarda Brensona māsasdēls. Pēc gada pasaulē nāca pāra dēls Bērs.

Vinsletai ir vēl divi bērni no iepriekšējām laulībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu