Busiņš Kurzemes prospektā uzvedas nekaunīgi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Šāda auto novietošana un telefona lietošana viennozīmīgi nav saskaņā ar mūsu uzņēmuma politiku un vadlīnijām par pareizu un ētisku uzvedību uz ceļa. Tā firmā komentēja lasītāja iesūtīto informāciju par autovadītāja rīcību Kurzemes prospektā. Šoferis bija novietojis busiņu gan uz ietves, gan invalīdu stāvvietā.

TVNET lasītājs rakstīja, ka 09.10.2015. ap plkst. 14:00 novēroja šo busiņu, stāvot gan uz gājēju ietves, gan invalīdu stāvvietā vienlaicīgi. Viņš atsūtīja arī fotogrāfiju.

Pievērsu šai nekaunībai tik lielu uzmanību, jo esmu pēc operācijas un pašlaik pārvietojos tikai ar kruķu palīdzību.

«Tas notika Kurzemes prospektā pie «Hesburger» ēstuves. Ienākot iekšā kafejnīcā, pamanījām to šoferi, kas ar «Hesburger» maisu, runājot pa telefonu, iesēdās mašīnā un aizbrauca.

Šis ir aicinājums respektēt vienam otru un novietot auto atļautajās vietās, lai netraucētu cilvēkiem pārvietoties, jo īpaši cilvēkiem ar kustību traucējumiem.»

Savukārt A/S «Berendsen tekstila serviss» vadītājs Gints Salnājs par šo gadījumu sniedza šādu komentāru: «Mēs ļoti atvainojamies par sagādātajām neērtībām, ko šis gadījums ir izraisījis.

Šāda auto novietošana un telefona lietošana viennozīmīgi nav saskaņā ar mūsu uzņēmuma politiku un vadlīnijām par pareizu un ētisku uzvedību uz ceļa.

To esam vēlreiz pārrunājuši ar transporta līdzekļa vadītāju.»

Uzņēmumā neatklāja, vai un kādas sankcijas šoferim noteiks par šo gadījumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu