Jaguar atklāj BMW 3.sērijas konkurentu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jaguar

Pirmdienas pievakarē Londonā pasaulei tika atklāts automobilis, ar kuru Jaguar plāno tirgum piedāvāt spēcīgu alternatīvu vācu automobiļiem, kas līdz šim dominējuši premium segmenta vidējā klasē.

Nepilnus 4,7 metrus garais Audi A4, 3.sērijas BMW un Mercedes-Benz C klases konkurents ir pilnīgi jauns modelis, uz kuru Jaguar liek lielas cerības. Jaguar XE ir izstrādāts, lai būtu maksimāli efektīvs, bet tai pašā laikā sniegtu arī plašas iespējas izpausties. Proti, aerodinamiski gandrīz perfektais auto (aerodinamiskās pretestības koeficients ir tikai 0,26) būs pieejams vairākās versijās. Tiem, kas tīko braukt ar maksimāli ekonomisku automobili, Jaguar piedāvās modeli ar ļoti taupīgu 2 litru dīzeļdzinēju, bet tie, kam tuvāka ir dinamiskas braukšanas maniere un patēriņš ir otršķirīgs rādītājs, varēs izvēlēties 340 zirgspēku 3 litru V6 kompresordzinēju, kāds jau sastopams rodsterā F-Type.

Vairāk informācijas par visām plānotajām XE modifikācijām un komplektēšanas iespējām Jaguar plāno atklāt Parīzes auto izstādē oktobra sākumā. Bet pagaidām piedāvājam pirmās jaunā modeļa oficiālās fotogrāfijas.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu