Kā slavenības pucē savas atvases

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pieaugušo modes tendences ietekmē arī bērnu stilu. Šajā sezonā bērnu modē dominē apjoms, ziedu raksti, aplikācijas un daudzveidīgas audumu faktūras.

Stilistes Ivetas Vecmanes bērnu stilā atspoguļojas ļoti aktuālas šīs sezonas tendences. Hannai mugurā ir Aristocrat Kids kleita ar aktuālām ziedu apdrukām, kamēr Francis satērpts kā «mini vīrietis» žaketē un stilīgā hūtītē.

Latvijas Modes palātas prezidentes Ditas Danosas meita Anna aug par īstu modes dāmu. Viņa sapucēta Latvijas zīmola Aristocrat Kids kleitā un profesionāli pozē fotogrāfiem, jo pieradusi defilēt pa mēli mammas rīkotajā modes festivālā Fashion Mood.

Stiliste Ieva Katana savas meitas Tias Gabrieles stilu necenšas pieskaņot savējam. Pretstatā mammas «roķīgajam» tēlam meitiņa sapucēta asimetriskā zīmola Petil Lem kleitiņā ar kuplu apakšdaļu, koptēlu papildinot ar rokassomiņu sunīša veidolā.

Hokejista Kaspara Saulieša sievas Katrīnes meitas apgūst vokālās iemaņas un tiek radinātas atrasties uzmanības centrā. Vecākās meitas Kerijas kleita stilistiski ir pieskaņota mammas tēlam, kamēr mazā Kortnija sapucēta ērtākā un vienkāršākā jūrnieku stila kleitiņā.

Sabiedrības dāma Zane Samsonova par sava dēliņa stilu rūpējas kopš dzimšanas. Košais kombinezoniņš ar tīģerēniem izpelnījās ne vienu vien komplimentu bērnu veikala Imaginarium atklāšanas pasākumā.

Pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš ar sievu Lieni savas meitas Keitu un Evu sapucējuši vienotā krāsu toņkārtā. Māsiņu ziedu matu rotas, kas pieskaņotas mammas kleitai, un ģimenes košais apģērbs rada dzīvespriecīgu un jautru noskaņu.

Var redzēt, ka TV personība Ēriks Palkavnieks lielu uzmanību pievērš meitiņas Madaras stilam. Tilla svārciņi, džemperis un zābaciņi ir saskaņoti gan krāsu, gan stila ziņā, un viss liecina, ka te aug īsta modes dāma.

TV producente Krista Preisa pati ar modes dizainu vairs nenodarbojas, bet meitu sapucējusi sava radītā zīmola Leny Tomy Factory kleitā ar mežģīnēm. Par šādu greznu un izsmalcinātu kleitu priecātos arī pieaugušas meitenes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu