Latviju pasaules skaistumkonkursā «Mrs Globe 2015» pārstāvēs fitnesa trenere Anita Puzule

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com

Pavisam drīz - no 26.novembra līdz 6.decembrim - Ķīnā norisināsies viens no prestižākajiem pasaules skaistumkonkursiem «Mrs Globe 2015», kuru, kā ziņo konkursa «Mrs Globe» nacionālā direktore Latvijā Liene Skulme, šogad pārstāvēs šarmantā Anita Puzule, 31 gadu vecā fitnesa trenere no Rīgas.

Anita iepriekš ir piedalījusies pasaules skaistumkonkursā «Mrs Universe 2014», kur finālā ieguvusi pasaulē estētiskākās sievietes titulu. Šis tituls tika piešķirts, pateicoties ne vien ārējam skaistumam, bet arī iekšējam starojumam, gaumei un stila izjūtai, un Anita ar to ļoti lepojas.

Pēdējais izcilākais Anetes panākums ir kļūšana par absolūto pasaules čempioni bodibildingā un fitnesā, kas norisinājās pavisam nesen, šā gada 30.maijā Varšavā (NAC – Nacional Athletic Committee), un kurā piedalījās vairāk nekā 350 labākie atlēti no 17 pasaules valstīm.

Skaistumkonkurss «Mrs Globe» ir viens no ekskluzīvākajiem pasaulē. Pēdējos gados tas nenotiek tikai Amerikas kontinentā, bet maina savu norises vietu. Šoreiz dalībniecēm būs jādodas uz Ķīnu, kur visu konkursa nedēļu cītīgi jāgatavojas fināla šovam, kurā gan iekļūs tikai 15 dalībnieces.

Foto: www.facebook.com

«Mrs Globe» konkursā Latviju ar labiem un izciliem panākumiem ir pārstāvējušas arī vairākas sabiedrībā pazīstamas dāmas: 1998.gadā - māksliniece Ieva Bondare (vienīgā latviete, kas atvedusi mājās uzvarētājas kroni), 2005.gadā - uzņēmēja Marika Ģederte, konkursa «Mrs.Universe 2008» uzvarētāja, 2007.gadā - aktrise Zane Vaļicka-Pētersone, «Mis Latvija 1992», 2011.gadā - tērpu māksliniece un stiliste Zane Pallo, 2012.gadā - māksliniece Liene Skulme, 2013.gadā - uzņēmēja Liene Meldere.

Uz jautājumu, kāda ir Anitas Puzules motivācija piedalīties konkursā «Mrs Globe 2015», viņa atbild: «Ik reizi, kāpjot uz skatuves, es vēlos iedvesmot jebkuru sievieti apzināties savu vērtību, unikalitāti un savas sievišķības spēku.»

Foto: facebook.com
Foto: www.facebook.com
    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu