Rolls-Royce apstiprina jauna modeļa izlaišanu (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rolls-Royce

Tradīcijām bagātais britu autobūves uzņēmums Rolls-Royce, kura divi modeļi ietilpst arī TVNET izmēģināto automobiļu portfolio un jau drīzumā būs redzami TVNET Auto slejā, oficiāli apstiprinājis pilnīgi jauna modeļa izlaišanu.

Jaunais modelis, kura maskēta prototipa attēls jau manīts vācu interneta medijos, ir nodots izstrādei līdz galam un pārdošanā nonāks ne vēlāk kā 2016.gadā.

Rolls-Royce vadītājs Torstens Millers Ētvēss
Rolls-Royce vadītājs Torstens Millers Ētvēss Foto: Rolls-Royce

Greznā auto tapšanas pamatus veidos panākumi, kurus līdz šim guvuši Phantom, Ghost un Wraith sērijas auto. Tas būs vienlaikus gan moderns, gan klasisks, kā arī augstvērtīgs un ļoti dinamisks automobilis. Tai pašā laikā Rolls-Royce uzsver, ka aizvien turas pie tradīcijām un «nespiež» uz maksimāli strauju paātrinājumu, sānslīžu vadāmību un tamlīdzīgi; tā vietā Rolls-Royce raksturīgais stils un elegance tiks apvienotas auto, kas atbilst zīmola vadlīnijām par nepiespiestu, līganu braukšanu ar nolaistu jumtu un miljardu triljonos kilometru mērāmā brīvā telpā virs galvas.

No tēlainā apraksta atgriežoties pie tiešākas un praktiskākas informācijas pasniegšanas manieres - spriežot pēc publikācijām auto motor und sport, jaunais auto būs elegantā fastback automobiļa Wraith vaļējā versija. Cita starpā tas nozīmē iespēju ieraudzīt vēl vienu auto ar 6,6 litru V12 turbo dzinēju ar 632 zirgspēkiem un 800 Nm, kas šīs turpat divarpus tonnas līdz 100 kilometriem stundā paātrina 4,6 sekundēs.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu