Mercedes-Benz atklāj BMW M4 konkurentu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Mercedes-Benz savā sociālā tīkla Instagram kontā jau šodien daļēji atklājuši jauno C 63 AMG kupeju, kaut arī tās virtuālā pirmizrāde bija paredzēta tikai trešdien, 19.augustā, savukārt publiskajai debijai jānotiek vien septembra vidū Frankfurtes starptautiskajā auto šovā.

Tehniskā specifikācija vēl nav zināma, tomēr visai droši var prognozēt, ka kupeja saņems tieši to pašu 4 litru V8 biturbo motoru, kas tiek izmantots jaudīgākajos C klases sedanos un universāļos. Standarta versijā dzinēja jauda ir 476 ZS, savukārt S versijā motors attīsta 510 ZS. Abos gadījumos jauda ir augstāka nekā M4 un M3, ko komplektē ar 431 zirgspēka 3 litru I6 turbodzinēju.

Mercedes-AMG C63 Coupe dinamikas rādītājus ļauj prognozēt sedana un universāļa paātrinājuma rādītāji. Jaudīgākajā versijā sedans 100 km/h sasniedz 4 sekundēs, savukārt universālim nepieciešams par 0,1 sekundi vairāk laika.

Var piezīmēt, ka iepriekšējās paaudzes Mercedes-Benz С63 AMG kupeju komplektēja ar 6,2 litru V8 atmosfērisko motoru, kurš attīsta 456 ZS un 600 Nm. Līdz 100 kilometriem stundā šāds divu durvju auto spēja paātrināties 4,4 sekundēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu