Mazda Frankfurtē atklās jaunā krosovera Koeru prototipu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mazda

Mazda 66. starptautiskajā Frankfurtes auto izstādē (IAA) atklās jauno krosoveru Koeru, kas ievērojami izcelsies arvien populārākajā un konkurējošajā tirgus segmentā.

Koeru, kas japāņu valodā nozīmē pārsniegt vai iet pāri, ir ļoti atbilstošs nosaukums Mazda jaunākajam veikumam apvidus automobiļu - krosoveru tirgū, kurā uzņēmuma mērķis atkal ir paaugstināt esošos standartus veiktspējas, efektivitātes un kopējās vērtības ziņā.

KODO (Kustības dvēsele) dizaina valodā veidotais Koeru iemieso plēsēja spēku un dzīvīgumu apvienojumā ar eleganci. Automobilī ir iekļauts arī viss plašais SKYACTIV tehnoloģiju klāsts, kas gādā par dinamisku veiktspēju, degvielas ekonomiju un drošību.

Uzņēmums Frankfurtē izrādīs arī savu jaunās paaudzes modeļu klāstu, tai skaitā Mazda MX-5, Mazda CX-3, kā arī 2015.gada Mazda CX-5. Izstāde būs pieejama apmeklētājiem no 17. līdz 27.septembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu