HTC paziņo par uzņēmējdarbības pārdali

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

HTC korporācija paziņojusi par uzņēmējdarbības pārdales programmu, kas uzņēmumam prognozē būtisku izaugsmi ar vienkāršāku un elastīgāku darba modeli.

Programma ietver jaunu struktūrvienību izveidi uzņēmumā, lai veltītu lielāku uzmanību un nodrošinātu ienesīgu attīstību viedtālruņu, virtuālas realitātes un saistīto dzīves stila produktu jomās.

Uzņēmējdarbības pārdale ietvers arī darbību racionalizēšanu, lai veicinātu saimnieciskās darbības izdevumu samazinājumu līdz 35%, un darbinieku skaita samazināšanu par 15%.

«HTC ir iedvesmojošs uzņēmums ar radošu cilvēku komandu un neatkārtojamām zināšanām par aparatūras un programmatūras integrāciju, progresīvām tehnoloģijām un augstākās klases dizainu. Laikā, kad mēs speram soli ārpus viedtālruņu pasaules, mums nepieciešama elastīga un dinamiska organizācija, lai spētu nodrošināt, ka mēs izmantojam visas piedāvātās iespējas,» norāda HTC izpilddirektore Čera Vanga (Cher Wang). «Šī stratēģiskā biznesa pārdale nodrošinās katrai produktu grupai attiecīgo uzmanību, resursus un zināšanas, lai apgūtu vēl jaunus tirgus.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu