VID konstatē septiņus, iespējams, zagtus automobiļus ar šasijas numuru viltojumu pazīmēm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Valsts ieņēmumu dienesta muitas amatpersonas sadarbībā ar Valsts policijas amatpersonām, veicot kontroles pasākumus kāda uzņēmuma teritorijā, konstatēja septiņas automašīnas ar šasijas numuru viltojumu pazīmēm, TVNET informēja dienestā.

11.augustā kāda uzņēmuma teritorijā Daugavpilī muitas amatpersonas kopā ar Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja amatpersonām veica muitas kontroli pa dzelzceļu transportētiem automobiļiem.

Kontroles gaitā konstatēts, ka diviem «Range Rover Sport» automobiļiem pavaddokumentos norādītais šasijas numurs neatbilst faktiskajam. Saskaņā ar VP Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja informāciju

viens no automobiļiem ir zagts un atrodas meklēšanā kopš 16.jūlija.

Arī «Range Rover Vogue» automobiļa pavaddokumentos norādītais šasijas numurs neatbilst faktiskajam.

Veicot fizisko kontroli, automobiļa salonā tika atrasta Igaunijas pilsoņa personu apliecinošs dokuments un automobiļa tehniskā pase.

Savukārt «Mercedes GLA», «Toyota Land Cruiser» un diviem «Lexus RX450» automobiļiem pastāv aizdomas par šasijas numura viltojumu.

Septiņi minētie automobiļi ar šasijas numuru viltojumu pazīmēm tika nodoti VP Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbiniekiem.

Par notikušo sākts kriminālprocess; notiek izmeklēšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu