Iepazīsimies: jaunā Mazda2 (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mazda

Mazda 17. jūlijā savā Hofu rūpnīcā Hirosimas dienvidaustrumos sāka jaunās paaudzes mazās klases modeļa ražošanu. Mazda jaunās paaudzes modeļu klāsta ceturtais pārstāvis ir aprīkots ar visām efektīvajām SKYACTIV tehnoloģijām un veidots KODO – Kustības dvēsele - dizaina valodā

Veiktspējas, degvielas ekonomijas, drošības un braukšanas prieka kombinācija piešķir jaunajai Mazda2 potenciālu atkārtot tās radniecīgo modeļu — Mazda CX-5, Mazda6 un Mazda3 — panākumus. Pilnveidojot un uzlabojot tehnoloģijas un ergonomiku, Mazda ar jauno modeli iegūst virkni priekšnoteikumu, lai celtu latiņu Eiropā dominējošajā mazo auto segmentā.

Eiropā jaunā Mazda2 debitēs ar pilnīgi jaunu dīzeļdzinēju SKYACTIV-D 1.5 un 1,5 litru benzīna dzinēju vairākās jaudas versijās. Papildus optimizētajai SKYACTIV virsbūvei, šasijai un manuālajai vai automātiskajai transmisijai automobilis tiks aprīkots arī ar savienojamības sistēmu MZD Connect, klasē daudzpusīgākajām i-ACTIVSENSE aktīvās drošības sistēmām un braucējiem piedāvās izsmalcinātu un proporcionāli plašu salonu.

Kopš Mazda2 tirdzniecības sākšanas 1996. gadā visā pasaulē ir pārdoti vairāk nekā 2,4 miljoni šā modeļa vienību**. Līdz ar paaudžu maiņu tirgū nonāks vēl viena aizraujošā mazās klases automobiļa interpretācija.

* Piedziņas veida pieejamība dažādos tirgos var atšķirties

** Tiek tirgots arī kā Mazda Demio

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu