Elektrības traucējumu dēļ kavēta satiksme Lamanša tunelī

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nepilni 400 pasažieri pirmdien bija jāevakuē no Lamanša tuneļa pēc tam, kad elektrības padeves problēmu dēļ viņu vilciens apstājās tuneļa vidū, izraisot automašīnu vilcienu un pasažieru dzelzceļa kompānijas «Eurostar» vilcienu satiksmes kavēšanos un atcelšanu.

50 kilometrus garajā Lamanša tunelī no Lielbritānijas uz Franciju automašīnu vilcienu satiksme tika apturēta pirmdienas rītā, kad radās problēmas ar elektrības padevi, informēja tuneļa administrācijas «Eurotunnel» pārstāvji.

382 cilvēkus un četrus suņus nogādāja terminālī Francijā, kur pēc tam, kad vilciens varēs pārvietoties, ieradīsies arī viņu automašīnas.

Pašlaik daži vilcieni vēl kursē vienā no diviem tuneļiem, kas darbojas, bet kavēšanās ir gaidāma visas dienas garumā.

«Eurotunel» preses pārstāvis norādīja, ka problēmu atrisināšanai ir vajadzīgs laiks. Pasažieriem ir ieteikts braucienam izvēlēties citu dienu vai, ja viņi jau atrodas terminālī, izvēlēties prāmju satiksmi Lamanša šauruma šķērsošanai.

Kompānijas pārstāvis uzsvēra, ka notikušais ir «tikai tehnisks incidents».

«Eurostar», kas veic pasažieru vilcienu reisus starp Londonu, Parīzi un Briseli caur Lamanša tuneli, informēja, ka pirmdien ir atcelti seši vilcieni.

«Tunelī strādā tikai viena līnija, kamēr tiek salabota elektrības padeve. Ņemot to vērā, mums bija jāatceļ daži reisi,» sacīja kompānijas pārstāve.

«Mēs darīsim visu, ko varam, lai šajā pēcpusdienā vilcieni kursētu, bet kavēšanās būs,» viņa piebilda.

Arī viņa mudināja pasažierus, kuriem šodien noteikti nav jābrauc, bez maksas apmainīt biļetes uz citu dienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu