Mediķi lems par neuzticību ministrei un premjerei (52)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Mediķu arodbiedrība otrdien lems par neuzticības izteikšanu valdībai un veselības ministrei Ingrīdai Circenei («Vienotība»), informēja Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrībā (LVSADA).

Lēmumu par jautājuma izskatīšanu LVSADA valde pieņēma, atbalstot Latvijas Ģimenes ārstu asociācijas izteiktās bažas par valdības īstenotu veselības aprūpes nīcināšanu, kas rada valsts apdraudējumu. Pēc lēmuma publiskošanas ir notikušas atkārtotas sarunas starp LVSADA pārstāvjiem un Ministru prezidenti.

LVSADA priekšsēdētājs Valdis Keris norāda, ka sarunu gaitā pāris nedēļās izdevās panākt lielāku valdības izpratni par kritisko situāciju veselības aprūpē, nekā vairāku pēdējo gadu laikā, tomēr galīgo lēmumu par tālāko LVSADA rīcību ir jāpieņem padomei.

LVSADA padomes ārkārtas sēde notiks 17.jūnijā Latvijas Brīvo arodbiedrību namā Rīgā, Bruņinieku ielā 29/31, 2. stāva zālē plkst. 10.30.

Komentāri (52)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu