Kāpēc Siguldas šosejas malā nocirstas lielas, skaistas liepas?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

TVNET lasītāji novēroja, ka šonedēļ Siguldas šosejas malā nocirstas aptuveni 20 skaistas, lielas un kuplas liepas. Noskaidrojām, ka koku nociršana saistīta ar plānotiem ceļa remontdarbiem.

Pievienots plašāks komentārs

Lasītāji ziņoja, ka koki nocirsti šosejas posmā starp tirdzniecības centru «Raibais suns» un SIA «Z.E.P.S.». Liepas nocirstas ceļa kreisajā pusē, skatoties Rīgas virzienā.

Siguldas novada domes Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Diāna Vītola TVNET skaidroja, ka par liepu nociršanu atbildīgs uzņēmums «Latvijas valsts ceļi».

Savukārt uzņēmuma «Latvijas valsts ceļi» komunikācijas daļas vadītāja Anna Kononova TVNET sacīja, ka liepas nocirstas, jo šajā posmā plānots ceļa remonts. Koku nociršana esot saskaņota ar pašvaldību.

«Koki ceļu malās tiek noņemti lai uzlabotu satiksmes drošību. Kā redzams no statistikas,

šajā ceļa posmā ir bijis daudz ceļu satiksmes negadījumu,

Siguldas šoseja ir noslogota, tur ir liela satiksmes intensitāte.
Daļā šosejas, kas iet cauri Siguldai, rekonstrukcija ir veikta 2005.gadā, kad arī tika izcirsti koki gar ceļa malām.

Foto: TVNET lasītājs
Foto: TVNET lasītājs
Foto: TVNET lasītājs
Kamēr mēs Sumatrā aizstāvam lietusmežus...Siguldā naktī masveidā cērt liepas. Savdabīgs sveiciens Līgo svētkos. :(Posted by 1000judzes on Wednesday, June 17, 2015
Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu